Η Ρούμπι Ρόουζ είναι το πρότυπο του ανδρόγυνου λουκ: Παίζει με το φύλο και το μυαλό μας (video+photos) « Legemou

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Η Ρούμπι Ρόουζ είναι το πρότυπο του ανδρόγυνου λουκ: Παίζει με το φύλο και το μυαλό μας (video+photos)

Κατηγορία Lifestyle στις   Ιουνίου 21, 2015  | 

Η Ρούμπι Ρόουζ είναι το πρότυπο του ανδρόγυνου λουκ: Παίζει με το φύλο και το μυαλό μας [εικόνες&βίντεο] 
Εκεί που είσαι σίγουρος/η για τις σεξουαλικές σου προτιμήσεις, έρχεται η εκπληκτική Ρούμπι Ρόουζ και σε τρελαίνει εντελώς. Η νέα πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς Orange is the New Black, υποστηρίζει το ανδρόγυνο λουκ καλύτερα από τον καθένα, επαναπροσδιορίζοντας τα δεδομένα της μόδας και της ομορφιάς.

Μοντέλο, DJ, ηθοποιός, παρουσιάστρια και τραγουδίστρια, η 29χρονη Αυστραλή έχει σίγουρα μία λαμπρή καριέρα για το νεαρό της ηλικίας της, ενώ είναι και το πρόσωπο της Maybelline στην Αυστραλία.

Από το 2010 συνεργάζεται με τον οίκο μόδας Milk and Honey, σχεδιάζοντας και λανσάροντας ρούχα που ταιριάζουν και αναδεικνύουν το μοναδικό της ανδρόγυνο στυλ, τον Νοέμβρη του 2012 κυκλοφόρησε το πρώτο της single με τίτλο «Guilty Pleasure» σε συνεργασία με τον Gary Go, ενώ από το 2014, μαζί με την αρραβωνιαστικιά της Φοίβη Νταλ σχεδιάζουν urban street-wear ρούχα για την εταιρεία Faircloth Lane.

Επίσης είναι γενναιόδωρη υποστηρικτής σε πολλά φιλανθρωπικά ιδρύματα, έχει κερδίσει έναν φιλανθρωπικό αγώνα πυγμαχίας και κάθε χρόνο ταξιδεύει στο Λάος και την Αφρική ως εθελόντρια. Τα θέματα που την απασχολούν συμπεριλαμβάνουν την προστασία των ζώων, τις εκστρατείες για την καταπολέμηση του εκφοβισμού και την καλή ψυχική υγεία των νέων για την οποία δουλεύει ως πρέσβειρα του HeadSpace. Γνωστή για τα αμέτρητα τατουάζ της, τα ανέδειξε σε μία φωτογράφιση για την PETA της Αυστραλίας, στο πλαίσιο της εκστρατείας «Καλύτερα γυμνή παρά με γούνα»

Ωστόσο η ζωή της Ρούμπι δεν ήταν πάντα τόσο φαντασμαγορική, αφού ήταν θύμα εκφοβισμού από τα προεφηβικά της ακόμα χρόνια.

«Βγήκε από την ντουλάπα» στην ηλικία των 12 ετών και λόγω αυτού, έπεφτε θύμα κοροϊδίας και σωματικής κακοποίησης από τους συμμαθητές της για τη σεξουαλικότητά της με αποτέλεσμα να νοσηλευθεί στα 16.

Το 2008 και το 2009, επιλέχτηκε ως μία από τους «25 πιο σημαντικούς ομοφυλόφιλους Αυστραλούς» από τη Same Same, την διαδικτυακή κοινότητα ομοφυλόφιλων της Αυστραλίας.

Η ίδια ωστόσο δηλώνει genderfluid (δυνατότητα αισθητικής μετάβασης από το ένα φύλο στο άλλο) λέγοντας: «Είμαι πολύ genderfluid και αισθάνομαι περισσότερο σαν να ξυπνάω κάθε μέρα ουδέτερο φύλο». Μάλιστα η ανακοίνωση αυτή ήρθε περίπου μια εβδομάδα αφότου κυκλοφόρησε μια ταινία μικρού μήκους που ονομάζεται Break Free, στην οποία παρουσιάζει την οπτική της μετάβαση από μια πολύ θηλυκή γυναίκα σε έναν αρρενωπό άντρα γεμάτο τατουάζ. Η ίδια ωστόσο, δηλώνει ότι προτιμάει να αυτοπροσδιορίζεται με θηλυκές αντωνυμίες.



Η Ρούμπι Ρόουζ είναι το πρότυπο του ανδρόγυνου λουκ: Παίζει με το φύλο και το μυαλό μας [εικόνες&βίντεο]Η Ρούμπι Ρόουζ είναι το πρότυπο του ανδρόγυνου λουκ: Παίζει με το φύλο και το μυαλό μας [εικόνες&βίντεο]Η Ρούμπι Ρόουζ είναι το πρότυπο του ανδρόγυνου λουκ: Παίζει με το φύλο και το μυαλό μας [εικόνες&βίντεο]Η Ρούμπι Ρόουζ είναι το πρότυπο του ανδρόγυνου λουκ: Παίζει με το φύλο και το μυαλό μας [εικόνες&βίντεο]Η Ρούμπι Ρόουζ είναι το πρότυπο του ανδρόγυνου λουκ: Παίζει με το φύλο και το μυαλό μας [εικόνες&βίντεο]Η Ρούμπι Ρόουζ είναι το πρότυπο του ανδρόγυνου λουκ: Παίζει με το φύλο και το μυαλό μας [εικόνες&βίντεο]Η Ρούμπι Ρόουζ είναι το πρότυπο του ανδρόγυνου λουκ: Παίζει με το φύλο και το μυαλό μας [εικόνες&βίντεο]Η Ρούμπι Ρόουζ είναι το πρότυπο του ανδρόγυνου λουκ: Παίζει με το φύλο και το μυαλό μας [εικόνες&βίντεο]Η Ρούμπι Ρόουζ είναι το πρότυπο του ανδρόγυνου λουκ: Παίζει με το φύλο και το μυαλό μας [εικόνες&βίντεο]Η Ρούμπι Ρόουζ είναι το πρότυπο του ανδρόγυνου λουκ: Παίζει με το φύλο και το μυαλό μας [εικόνες&βίντεο]Η Ρούμπι Ρόουζ είναι το πρότυπο του ανδρόγυνου λουκ: Παίζει με το φύλο και το μυαλό μας [εικόνες&βίντεο]Η Ρούμπι Ρόουζ είναι το πρότυπο του ανδρόγυνου λουκ: Παίζει με το φύλο και το μυαλό μας [εικόνες&βίντεο]
Η Ρούμπι Ρόουζ είναι το πρότυπο του ανδρόγυνου λουκ: Παίζει με το φύλο και το μυαλό μας [εικόνες&βίντεο]Η Ρούμπι Ρόουζ είναι το πρότυπο του ανδρόγυνου λουκ: Παίζει με το φύλο και το μυαλό μας [εικόνες&βίντεο]

pestomou.info