O πάμπλουτος εφοπλιστής και η πιτσιρίκα « Legemou

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


O πάμπλουτος εφοπλιστής και η πιτσιρίκα

Κατηγορία Lifestyle στις   Σεπτεμβρίου 30, 2015  | 

O πάμπλουτος εφοπλιστής και η πιτσιρίκα 

Η εφημερίδα Spirto ανακάλυψε την 22χρονη Δήμητρα που κέρδισε τον πάμπλουτο εφοπλιστή.  

Μετά από ένα καλοκαίρι γεμάτο μικρές και μεγάλες ερωτικές περιπέτειες στα νησιά του Αιγαίου, ο Γιάννης Κούστας επέστρεψε στην Αθήνα και στην αγαπημένη του Βουλιαγμένη. Ο 4ος πιο πλούσιος Έλληνας έχει φυσικά τον δικό του κύκλο γνωριμιών στο πιο ακριβό προάστιο της Ευρώπης και αρκετά βράδια παρευρίσκεται στα κοσμικά πάρτι των επίσης ευκατάστατων γειτόνων του.
Ο φετινός Σεπτέμβριος επιφύλασσε μια μεγάλη ανατροπή στην προσωπική του ζωή. Η απρόσμενη γνωριμία σε μια κοσμική εκδήλωση με την 22χρονη καλλονή που βλέπετε στις φωτογραφίες ήταν αρκετή για να αλλάξει τα δεδομένα. Το Spirto παρουσιάζει το νέο αμόρε του Έλληνα billionaire. Η Δήμητρα Μέρμηγκα φαίνεται πως δεν κέρδισε τον «άτακτο» Dr Κούστα μόνο από την εντυπωσιακή εξωτερική της εμφάνιση. Είναι μια νέα κοπέλα που διαφέρει αρκετά από όλα αυτές τις μικρές σταρλετίτσες που προσεγγίζουν τον εφοπλιστή, έχοντας στο μυαλό τους μερικές βόλτες με τη θαλαμηγό και μια free βραδιά στους vip.

inner

inner

Η 22χρονη Δήμητρα, προέρχεται από μια ευκατάστατη οικογένεια και έχει μεγαλώσει στην κλειστή κοινωνία της Βουλιαγμένης. Δηλώνει… εισοδηματίας και αφιερώνει αρκετό από τον χρόνο της στα πράγματα που αγαπά και την γεμίζουν. Οι φίλοι της ξέρουν ότι κανείς άλλος στην παρέα δεν μπορεί να την ξεπεράσει στις; Γνώσεις της για τη μόδα. Είναι το χόμπι της, η μεγάλη της αγάπη για την οποία έχει σπουδάσει, και είναι αποφασισμένη να ξεκινήσει τη δική της καριέρα. Η Δήμητρα είναι ένα κορίτσι χαμηλών τόνων, διαβασμένη και πολυταξιδεμένη για το νεαρό της ηλικίας της. Παρά την οικονομική άνεση του οικογενειακού της περιβάλλοντος, η ίδια δείχνει αρκετά προσγειωμένη, γεγονός που διέκρινε αμέσως ο νέος της αγαπημένος. Η μελαχρινή κοπέλα είναι επιλεκτική στα κοσμικά events της Αθήνας, και αποφεύγει τις κάμερες και τους φωτογράφους.

inner

inner

Ο Γιάννης Κούστας και η Δήμητρα Μέρμηγκα είναι, σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντός τους, έναν μήνα μαζί. Πολλές φορές έχουν εμφανιστεί μαζί τα απογεύματα στην παραλία της Βουλιαγμένης βολτάροντας και συζητώντας. Αυτές τις μέρες μάλιστα, αποφάσισαν να εγκαταλείψουν για λίγο την Αττική για μια απόδραση στην μαγευτική Νέα Υόρκη.

Το «αμαρτωλό» καλοκαίρι

Ο Έλληνας εφοπλιστής πάντως, το φετινό καλοκαίρι είχε ανάγκη αποφόρτισης και διοργάνωσε μίνι κρουαζιέρα στις Σποράδες, αφού αρχικά είχε επισκεφτεί την Αλόννησο. Μάλιστα, εκεί έδωσε το «παρών» στη βάφτιση του Σπύρου Πατίτσα. Και, παρότι δεν έγινε αντιληπτός από πολλούς, σε μία έξοδό του στο νησί «πιάστηκε» στον φακό των παπαράτσι, συνοδευόμενος από τον επιστήθιο φίλο του Λέοντα Γιοχάι και τέσσερις «εκρηκτικές» υπάρξεις, μια εκ των οποίων φημολογείται ότι ήταν η συνοδός του, με καταγωγή από την από την γειτονική Βουλγαρία.

Οι κατακτήσεις του Έλληνα billionaire είναι αμέτρητες, αφού διατηρούσε ερωτική σχέση με μία Πολωνέζα και μία καλλονή από τη Μολδαβία. Όμως το φεγγάρι άλλαξε, οι περιπέτειες του καλοκαιριού έμειναν στην 50μετρη θαλαμηγό του και το φετινό φθινόπωρο έφερε στην ζωή του εφοπλιστή την αλλαγή στο πρόσωπο της εντυπωσιακής Δήμητρας Μέρμηγκα.

Πηγή: εφημερίδα SPIRTO