Κακομαθημένο πλουσιόπαιδο πείθει όμορφες γυναίκες να του καθαρίζουν γυμνές το αυτοκίνητο στη μέση του δρόμου [video] « Legemou

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Κακομαθημένο πλουσιόπαιδο πείθει όμορφες γυναίκες να του καθαρίζουν γυμνές το αυτοκίνητο στη μέση του δρόμου [video]

Κατηγορία Παράξενα στις   Μαρτίου 31, 2016  | 

Κακομαθημένο πλουσιόπαιδο πείθει όμορφες γυναίκες να του καθαρίζουν γυμνές το αυτοκίνητο στη μέση του δρόμου 
Μόλις τις πείσει να μείνουν με τα εσώρουχα μέσα στο κρύο και να του καθαρίσουν το αυτοκίνητο, τις τραβάει βίντεο και το ανεβάζει στο διαδίκτυο. Οι αντιδράσεις είναι έντονες.

Ο Κρίσα Μαμούριν είναι γιος αλλά και εγγονός Ρώσων μεγιστάνων. Μεγάλωσε μέσα στα πλούτη και τη χλιδή και σύντομα άρχισε να χάνει το ενδιαφέρον του για τα πάντα, αφού ανά πάσα στιγμή είχε ότι ζητούσε.

Όσοι τον ξέρουν μιλούν για ένα κακομαθημένο πλουσιόπαιδο, το οποίο πιστεύει ότι τα λεφτά (του μπαμπά του) μπορούν να κινήσουν γη και ουρανό. Ο Κρίσα όταν βαριέται να οδηγά τα υπεροπολυτελή αυτοκίνητα που του αγόρασε ο πατέρας του, παίρνει δυο τρεις φίλους, και πηγαίνει στην Μόσχα από τα προάστια όπου ζει.

Εκεί το αγαπημένο του «παιχνίδι» είναι να βρίσκει όμορφες Ρωσίδες να τις δελεάζει με πολλά χρήματα και να τις πείθει να μείνουν μόνο με τα εσώρουχα τους και να του καθαρίσουν το αυτοκίνητο.



Και το δέλεαρ είναι μεγάλο. Οι κοπέλες πείθονται. Μπαίνουν μέσα στο αυτοκίνητο, αλλάζουν ρούχα και μένουν μόνο με τα εσώρουχα τους και στη συνέχεια «πιάνουν» δουλειά. Καθαρίζουν το αυτοκίνητο μέσα στο Μοσχοβίτικο κρύο μόνο με τα εσώρουχα τους.

Σε όλη τη διάρκεια ο κακομαθημένος Μαμούριν, χασκογελάει με τους φίλους του και σχολιάζει τόσο τον τρόπο που καθαρίζει η κάθε κοπέλα, όσο και το κορμί της. Ο Κρίσα πλησιάζει τις κοπέλες που του αρέσουν και τους προτείνει να τους δώσει από 15.000 μέχρι 35.000 ρούβλια (ανάλογα με την ομορφιά της κάθε μιας), δηλαδή από 180 μέχρι 400 ευρώ.

Στη συνέχεια ανεβάζει τα βίντεο στο διαδίκτυο. Πολλοί τον επικρίνουν ότι με τα λεφτά του μπαμπά, εκμεταλλεύεται τις γυναίκες, ενώ άλλοι πάλι λένε πως όλο αυτό είναι μια καλοσκηνοθετημένη φάρσα και ότι οι γυναίκες δεν είναι τυχαίες περαστικές, αλλά γνωστές του Κρίσα.

Υπάρχουν και άλλα βίντεο του στο διαδίκτυο με εκείνο που ξεχωρίζει και έχει ξεσηκώσει πραγματική θύελλα να δείχνει πάλι όμορφες γυναίκες να τις πληρώνει και εκείνες στη μέση του δρόμου να του καθαρίζουν τα παπούτσια με το στόμα τους.



adapokrites.gr