Νευρικός άντρας φτάνει στην εξώπορτα αλλά μόλις η πόρτα ανοίγει πέφτει στα γόνατα και κάνει το πιο όμορφο πράγμα « Legemou

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Νευρικός άντρας φτάνει στην εξώπορτα αλλά μόλις η πόρτα ανοίγει πέφτει στα γόνατα και κάνει το πιο όμορφο πράγμα

Κατηγορία Ενδιαφέροντα στις   Ιανουαρίου 11, 2017  | 

Η σχέση πατέρα- κόρης είναι μοναδική και παροιμιώδης. Είναι μια μοναδική αγάπη, ένας δεσμός που δεν μπορεί να τον σπάσει τίποτα και δεν παύουν να υπάρχουν ιστορίες ανά τον κόσμο που μας συγκινούν. Πολλές φορές δεν χρειάζεται καν να υπάρχει ο παραδοσιακός δεσμός αίματος για να ανθίσει αυτή η αγάπη, γιατί ο μπαμπάς, όπως και να είναι, κατέχει στην καρδιά της κόρης του την πιο ξεχωριστή θέση, όπως και αντίστροφα. Αλλά αυτό το βίντεο, δείχνει κάτι διαφορετικό!

Ένας παντρεμένος άντρας ξεκινάει να ετοιμάζεται. Κουμπώνει το πουκάμισό του και φοράει τη γραβάτα του, μάλλον πρόκειται για μια πολύ σημαντική μέρα.

Προχωράει στο σπίτι και καθώς πλησιάζει την πόρτα γονατίζει. Η πόρτα αρχίζει να ανοίγει, αλλά δεν είναι αυτό που περιμένετε!

eerste-date

Η όμορφη κορούλα του έχει ανοίξει την πόρτα, φορώντας ένα υπέροχο φόρεμα, γιατί περιμένει να βγει έξω για το πρώτο της ραντεβού… με τον μπαμπά της! Άλλωστε, το μότο είναι “Θα είσαι πάντα η πρώτη αγάπη της.”
 fatherdaughter5

Το βίντεο μας κάνει να συγκινούμαστε και να γελάμε, αλλά αν κοιτάξουμε βαθύτερα, είναι η προσπάθεια ενός μπαμπά να δείξει στην κόρη του πόσο νοιάζεται ο ίδιος και πόσο θα έπρεπε να νοιάζονται εκείνοι που στο απώτερο μέλλον θα προσεγγίζουν το κοριτσάκι του.

192003_630x354

Δείτε πώς εξελίχθηκε λοιπόν αυτό το ραντεβού στο βίντεο που ακολουθεί!



πηγη