Σπαραγμός για τον θάνατο του 18χρονου Δημήτρη! Ραγίζει καρδιές το μήνυμα των φίλων του στην άσφαλτο που άφησε την τελευταία του πνοή! « Legemou

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σπαραγμός για τον θάνατο του 18χρονου Δημήτρη! Ραγίζει καρδιές το μήνυμα των φίλων του στην άσφαλτο που άφησε την τελευταία του πνοή!

Κατηγορία Επικαιρότητα στις   Φεβρουαρίου 15, 2017  | 

Συγκλονίζει την τοπική κοινωνία του Αιγίου ο άδικος χαμός του 18χρονου Δημήτρη Νικολακόπουλου από τα Διγελιώτικα, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στις 5 το απόγευμα της Δευτέρας στη συμβολή των οδών Μητροπόλεως και Αισχύλου, στην Καλλιθέα Αιγίου, λίγο πιο κάτω από την Περιμετρική.

Ο νεαρός οδηγούσε ένα δίκυκλο τύπου Vespa και κινείτο επί της Μητροπόλεως, όταν στη συμβολή με την Αισχύλου, συγκρούστηκε με ΙΧ 37χρονης οδηγού που έβγαινε από την κάθετη οδό, με αποτέλεσμα ο 18χρονος να πέσει με σφοδρότητα στο οδόστρωμα και να τραυματιστεί σοβαρά. Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αιγίου, όμως δυστυχώς ήταν πολύ αργά.

Για ένα παιδί γεμάτο ζωντάνια και όνειρα, ιδιαίτερα αγαπητό και δραστήριο, μιλούν όσοι γνώριζαν τον Δημήτρη, εκφράζοντας τον θρήνο τους με μηνύματα μέσω Facebook.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το filodimos, οι φίλοι του το βράδυ της Δευτέρας πήγαν στο σημείο όπου ξεψύχησε ο 18χρονος, γράφοντας στο οδόστρωμα «Δημήτρη Ζεις, Καλό Ταξίδι, Σ’Αγαπάμε» και την ημερομηνία του τραγικού συμβάντος.


Η σελίδα στο facebook του μαθητή του 1ου ΕΠΑΛ Αιγίου, που ασχολείτο ενεργά με τον αθλητισμό αλλά και με τη μουσική μεταξύ άλλων ενδιαφερόντων που είχε, έχει γεμίσει με σπαρακτικές αναρτήσεις:

«…Ησουν το καλυτερο παιδι,χαμογελαστος και παντα εκανες πλακες και μας εφτιαχνες την ψυχολογια.

…Όλο το Αίγιο πενθεί για σένα και θα είσαι παντα μέσα στην καρδιά μας

…Ολα καλα?? Αυτο με ρωταγες οποτε περναγες απο το μαγαζι…..Καλο παραδεισο φιλαρακι να προσεχεις εκει πανω!!!!!

…ΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΓΕΜΑΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΟΝΕΙΡΑ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΑΛΛΑ Ο ΘΕΟΣ ΗΘΕΛΕ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ!!!!!

…Και κάπως έτσι καταλαβαίνεις ότι η ζωή είναι πολύ άδικη και όσο περνάει ο καιρός το καταλαβαίνω ακομα περισσότερο… Εφυγε ένα από τα καλύτερα παιδιά που έχω γνωρίσει…. Τώρα πια θα έχω μόνο αναμνήσεις από εσένα φίλε μου.. Κουράγιο στην οικογένεια σου!!

…Αλάνι μου θα σε θυμάμαι για πάντα γτ ζεις είσαι δίπλα μας ο άνθρωπος πεθαίνει μόνο όταν ξεχαστεί και εσυ δεν θα ξεχαστείς ποτέ..

…Καλό παράδεισο ρε Μητσάκο….Δεν μπορεί να το χωρέσει ανθρώπινος νους! Συλλυπητήρια!!!»

Η κηδεία του νεαρού τελείται σήμερα Τρίτη στις 3.30 το μεσημέρι από τον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Διγελιωτίκων Αιγίου. Θερμή παράκληση της οικογένειας, αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα υπέρ του «Χαμόγελου του Παιδιού». Ένα χαμογελαστό παιδί όπως ο Δημήτρης, εξάλλου, που μόνο χαρά σκόρπιζε γύρω του, ακόμα αυτή την ύστατη ώρα χαρίζει αγάπη…

stroumfaki.gr