Με 3.200 ευρώ μένεις στο σπίτι του Ντι Κάπριο! Πόσο νοικιάζουν οι σταρ τις βίλες τους « Legemou

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Με 3.200 ευρώ μένεις στο σπίτι του Ντι Κάπριο! Πόσο νοικιάζουν οι σταρ τις βίλες τους

Κατηγορία Lifestyle στις   Φεβρουαρίου 13, 2017  | 

Μπορεί τα χρήματα να μην τους λείπουν, ωστόσο εκμεταλλεύονται στο έπακρο τις περιουσίες τους. Πολλοί μεγάλοι σταρ νοικιάζουν τα σπίτια τους για διόλου ευκαταφρόνητα ποσά.

Ας δούμε ποιοι και πόσο προσφέρουν τις μοναδικές επαύλεις τους, σε όσους διαθέτουν γερό πορτοφόλι.

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο νοικιάζει την έπαυλή του στο Παλμ Σπρινγκς για 3.200 ευρώ τη βραδιά. Το οίκημα κατασκευάστηκε το 1964 και ο Λίο έχει φροντίσει προσωπικά για την ανακαίνιση του. Διαθέτει πισίνα, 6 κρεβατοκάμαρες, 7 μπάνια και σάουνα.


Ο Μπρους Γουίλις, νοικιάζει το εξοχικό του στο νησί Caicos, το οποίο έχει θέα τον ωκεανό, προς 6.800 ευρώ τη βραδιά. Στο σπίτι αυτό, έγινε ο γάμος του με το μοντέλο Έμα Χέμινγκ το 2009. Είναι διακοσμημένο σε λευκούς τόνους, διαθέτει πισίνα και εκτός από το κυρίως σπίτι έχει και δύο guest houses τριών υπνοδωματίων. Το σπίτι προσφέρεται μαζί με υπηρεσίες μπάτλερ για όποιον διαθέτει αυτά τα χρήματα και νοικιάζεται σε εβδομαδιαία βάση.


Πιο οικονομικό το εξοχικό του Μικ Τζάγκερ στο Mystique το οποίο βρίσκεται ανάμεσα σε φοίνικες. Το προσφέρει στην προνομιακή τιμή των 2.600 ευρώ τη βραδιά, σε όποιον θέλει να το απολαύσει.

Διακοσμημένο απλά σε ιαπωνικό στυλ, το σπίτι διαθέτει 8 κρεβατοκάμαρες και μπορεί να φιλοξενήσει έως 10 άτομα. Οπότε θεωρείται συμφέρουσα η τιμή του.


Η Σάντρα Μπούλοκ έχει επενδύσει μεγάλο μέρος της περιουσίας της στα ακίνητα.

Ένα από αυτά είναι το σπίτι της στο λόφο του Λος Άντζελες, που έχει θέα όλη την πόλη.

Με 400 δολάρια τη βραδιά μπορεί κάποιος να μείνει στο ρομαντικό σπίτι της Μπούλοκ με τις 3 κρεβατοκάμαρες και την πισίνα.


Με 4.000 ευρώ τη βραδιά μπορεί κάποιος να διανυκτερεύσει στο σπίτι του Γουέιν Ρούνει στα Μπαρμπέιντος. Ο άσσος του ποδοσφαίρου αγόρασε τη βίλα το 2010 για 5 εκατομμύρια ευρώ και η διακόσμησή της έχει γίνει εξ ολοκλήρου από τη σύζυγό του, Κολίν.

Το οίκημα έχει θέα στην Καραϊβική και στην τιμή περιλαμβάνεται και ο ξενώνας.


topontiki.gr