Έπαθαν σοκ οι οδηγοί! - 45χρονη έκανε επαναστροφή στον αυτοκινητόδρομο - Της έσπασαν το παράθυρο οι αστυνομικοί « Legemou

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Έπαθαν σοκ οι οδηγοί! - 45χρονη έκανε επαναστροφή στον αυτοκινητόδρομο - Της έσπασαν το παράθυρο οι αστυνομικοί

Κατηγορία Επικαιρότητα στις   Φεβρουαρίου 14, 2017  | 

Αντιμέτωποι με μια ιδιαίτερη περίπτωση ήρθαν το βραδύ της Δευτέρας 13/02 οι αστυνομικοί της Τροχαίας Αρχηγείου, καθώς 45χρονη γυναίκα έκανε επαναστροφή στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, στο ύψος του Κόρνου.

Όπως μας αναφέρθηκε το συμβάν σημειώθηκε στις 20:00 το βράδυ όταν η 45χρονη γυναίκα έκανε επαναστροφή στον αυτοκινητόδρομο και οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα για μερικά λεπτά.

Στο θέαμα αυτό, άλλοι οδηγοί ενημέρωσαν αμέσως την Αστυνομία που εντός λίγων λεπτών βρέθηκε στο σημείο και ακινητοποίησε την 45χρονη οδηγό.

Τα προβλήματα δεν τέλειωσαν εκεί, αφού η 45χρονη αρνείτο να ανοίξει το παράθυρο και την πόρτα της στους αστυνομικούς.

Τα μέλη της Τροχαίας αφού πρώτα ανέμεναν για περίπου μισή ώρα έξω από το όχημα, προειδοποίησαν την οδηγό πως αν δεν ανοίξει το τζαμί θα το έσπαζαν, πράγμα που έγινε.

Η 45χρονη αν και εκνευρίστηκε, ακολούθως συνεργάστηκε με τους αστυνομικούς στη συνέχεια και οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό της Κοφίνου για τα περαιτέρω.

Όπως μας αναφέρθηκε, στην έκθεση που ετοιμάστηκε από τα μέλη της Τροχαίας, ζητήθηκε όπως η 45χρονη περάσει από ιατροσυμβούλιο για το αν δικαιούται να κατέχει  δίπλωμα οδήγησης.

tothemaonline.com