Θυμίζει "Πάμε Πακέτο": Συναντήθηκαν μετά από 62 ολόκληρα χρόνια - Συγκίνηση στο Ηράκλειο « Legemou

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Θυμίζει "Πάμε Πακέτο": Συναντήθηκαν μετά από 62 ολόκληρα χρόνια - Συγκίνηση στο Ηράκλειο

Κατηγορία Ενδιαφέροντα στις   Φεβρουαρίου 13, 2017  | 

Η Ειρήνη αναζητά τα αδέλφια της καθώς η μητέρα της την είχε αφήσει σε ηλικία 7 ετών στο Ορφανοτροφείο και έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη κι εκείνης και των δύο παιδιών της. Κατάφερε ωστόσο να σμίξει με την ξαδέλφη της μετά από 62 ολόκληρα χρόνια...

Μία συγκινητική ανθρώπινη ιστορία δύο γυναικών ξετυλίγεται στο Ηράκλειο...

Δύο γυναίκες συναντήθηκαν μετά από 62 χρόνια παρά το γεγονός ότι είναι δύο αδελφών παιδιά. Ακόμη περισσότερο όμως συγκινεί το γεγονός ότι η μία αναζητά από 7 ετών τα αδέλφια της!

Η ιστορίας της Ειρήνης Τσουπάκη (αριστερά στη φωτογραφία) ξεκινάει από πολύ παλιά. Ο πατέρας της πεθαίνει στα 32 του από ασθένεια που τον ταλαιπωρεί με αποτέλεσμα οι ισορροπίες στην οικογένεια να διαταραχθούν. Η Ειρήνη γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Γεράνι Ρεθύμνου όμως στη συνέχεια η μητέρα της την πήγε στο Γαράζο Ρεθύμνου όπου εκεί έμενε ο αδελφός του άντρα της, δηλαδή ο μπαμπάς της γυναίκας που βρίσκεται δεξιά στη φωτογραφία και που τυχαίνει να έχει το ίδιο όνομα και επίθετο με την πρώτη ξαδέλφη της.

Η Ειρήνη (αριστερά) γίνεται 7 ετών και η μητέρα της αποφασίζει να την φέρει στο Ηράκλειο και να την βάλει σε ορφανοτροφείο του Μπόρου όπου εκεί θα ζήσει μέχρι τα 18 της χρόνια! Δυστυχώς όμως, η μητέρα της μαζί με τα δύο αδέλφια της, ένα αγοράκι που το έλεγαν Νίκο και ένα κοριτσάκι, εξαφανίστηκαν από τη ζωή της. Εκείνη όμως δεν το έβαλε κάτω και 62 χρόνια μετά... συνεχίζει να τους αναζητά με το παράπονο και την πίκρα ενός ανθρώπου που σχεδόν δεν γνώρισε τα αδέλφια του.

ekriti.gr