84χρονη γυναίκα χάνει τον γιο της και μένει αβοήθητη. Τότε, ένας υπάλληλος κούριερ το μαθαίνει και οργανώνει κάτι το απίστευτο « Legemou

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


84χρονη γυναίκα χάνει τον γιο της και μένει αβοήθητη. Τότε, ένας υπάλληλος κούριερ το μαθαίνει και οργανώνει κάτι το απίστευτο

Κατηγορία Ενδιαφέροντα στις   Φεβρουαρίου 16, 2017  | 

Ένας οδηγός κούριερ από το Irmo της Νότιας Καρολίνα είχε μια πολύ ιδιαίτερη στάση κατά τη διάρκεια μιας συνηθισμένης ημέρας του. Ο Dwight Praylow, έτυχε να συναντήσει μια 84χρονη γυναίκα με το όνομα Nancy McCummings όταν παρέδωσε στο σπίτι της ένα πακέτο. Ο γιος της είχε πεθάνει το 2013, και μετά το θάνατό του, το σπίτι άρχισε να καταρρέει, αφού δεν ήταν κάποιος εκεί να το συντηρήσει.

Όταν ο Dwight παρατήρησε τις συνθήκες που επικρατούσαν στο σπίτι της Nancy, κατάλαβε ότι θα μπορούσε να παρέμβει για να τη βοηθήσει να ζήσει πιο άνετα. Μια μεγάλη πλημμύρα που χτύπησε το σπίτι, τον Οκτώβριο, άφησε πίσω της ζημιές που επέτρεπαν την εισχώρηση κατσαρίδων. Βλέποντας το αυτό, ο Dwight ήξερε ότι έπρεπε να κάνει κάτι. Επικοινώνησε με τους συναδέλφους, τους φίλους, και το δίδυμο αδελφό του, οι οποίοι έφτιαξαν μια ομάδα για να αναδιοργανώσουν πλήρως το κατεστραμμένο σπίτι.


“Χρειάζεται ένα χωριό για να μεγαλώσει ένα παιδί, λέει ένα ρητό. Έτσι, όταν το παιδί μεγαλώσει, οφείλει να αναλάβει τη φροντίδα τους. Έτσι για μένα είναι ένα είδος ανταπόδοσης,” δήλωσε ο Dwight.

Καθαρίζοντας πρώτα ό,τι ήταν εντελώς κατεστραμμένο, η ομάδα άρχισε να καθαρίζει και τα τοιχώματα πριν από το αστάρωμα, και πριν τα ξαναβάψουν από την αρχή. Αντικατέστησαν, επίσης, τα πολύ κατεστραμμένα μέρη του δαπέδου. Αυτή η ομάδα με επικεφαλής τον Dwight καταφέρει να βγάλει τεράστιο όγκο δουλειάς σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μετέφεραν τη Nancy σε ένα ξενοδοχείο, και όταν τελείωσε το έργο, της αποκάλυψαν το νέο της σπίτι. Μια έκπληξη που της έκοψε την ανάσα.

“Τους είπα πως αυτό δεν είναι το σπίτι μου. Δεν έχω ζήσει καθόλου εδώ, και γελούσαν, επειδή είναι πρωτοφανές ό, τι έκαναν,” δήλωσε η Nancy αφού είδε τις εκπληκτικές βελτιώσεις που έκανε η ομάδα.


Μαζεύοντας κάποια χρήματα από δωρεές, η ομάδα ήταν σε θέση να αντικαταστήσει τα έπιπλα της Nancy και να της πάρει ένα νέο ψυγείο. Η Nancy δεν μπορούσε να πιστέψει πως κάποιοι ξένοι θα ξόδευαν τόσο πολύ χρόνο, χρήμα και κόπο για να την βοηθήσει όταν το χρειάστηκε πραγματικά.

“Δούλεψαν όλη την ημέρα του Πάσχα εδώ, γι ‘αυτό πραγματικά εκτιμώ αυτά τα σπάνια παιδιά. Πλέον τους έχω σαν παιδιά μου,” δήλωσε η Nancy

Παρά την απίστευτη δουλειά του Dwight και της ομάδας του, αυτός δεν αισθάνεται ότι οι εργασίες τους έχουν ολοκληρωθεί. Πολλές από τις επόμενες διορθώσεις στο σπίτι απαιτούν πολύ ειδικές δεξιότητες, και η εγκατάσταση νέων πάγκων και ειδών υγιεινής δεν θα είναι φθηνή. Ο Dwight εξακολουθεί να δουλεύει μέχρι να κάνει το σπίτι της Nancy τέλειο, αλλά έως τώρα, η ομάδα έχει κάνει πράγματα που η Nancy δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί.



diaforetiko.gr