Φίλε το νου σου: 9+1 πράγματα που σιχαίνονται όλες οι γυναίκες στην εμφάνιση των αντρών! « Legemou

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Φίλε το νου σου: 9+1 πράγματα που σιχαίνονται όλες οι γυναίκες στην εμφάνιση των αντρών!

Κατηγορία Σχέσεις στις   Φεβρουαρίου 14, 2017  | 

Συχνά στις γυναίκες δεν αρέσουν ρούχα και αξεσουάρ που οι άντρες θεωρούν ότι τους ταιριάζουν. Ωστόσο, σπάνια το συζητάνε, με το φόβο μη πληγώσουν τα αισθήματα των αντρών.

Παρακολουθήσαμε γυναικεία forum και περιοδικά για να ανακαλύψουμε ποια στοιχεία της αντρικής γκαρνταρόμπας απωθούν τις γυναίκες.

Υπερβολικά βαθιά λαιμόκοψη σε μπλούζα


Η φυσιολογική V λαιμόκοψη χαρίζει στυλ, ενώ η υπερβολικά βαθιά φαίνεται προκλητική και δημιουργεί κακή εικόνα.

Υπερβολικά κοντά σορτσάκια


Η μόδα που θέλει τους άντρες να φοράνε κοντά σορτσάκια, δεν αρέσει καθόλου στις γυναίκες, καθώς η εικόνα της επίδειξη των τριχωτών ποδιών είναι περισσότερο απωθητική για τις γυναίκες, παρά ελκυστική.

Μπλουζάκια με σλόγκαν ή κακόγουστα αστεία


Μπλουζάκια με σλόγκαν θυμίζουν στις γυναίκες κινητή διαφήμιση. Αυτή η μέθοδος προσέλκυσης προσοχής, δεν είναι θετική. Είναι προτιμότερο να φορέσετε ένα απλό, αλλά ποιοτικό μπλουζάκι, παρά να επιδεικνύετε κάτι κακόγουστο.

Σαγιονάρες


Οι σαγιονάρες τόσο για τις γυναίκες, όσο και τους άντρες, πρέπει να φοριούνται μόνο στη παραλία. Στο αστικό περιβάλλον, δείχνουν τελείως ακατάλληλες.

Γιλέκο που φοριέται χωρίς κοστούμι


Οι άντρες φοράνε γιλέκο πάνω από πουκάμισο ή μπλούζα για περισσότερο στυλ. Αλλά δυστυχώς, οι γυναίκες δε το βρίσκουν και τόσο ελκυστικό. Τα γιλέκα πρέπει να φοριούνται μόνο με κλασικό κοστούμι.

Ζώνες με μεγάλες αγκράφες


Οι ζώνες με υπερβολικά μεγάλες αγκράφες ή διακοσμήσεις είναι μια παρωχημένη μόδα. Είναι προτιμότερο να φοράτε κλασικά δερμάτινα κομμάτια σε μαύρο ή καφέ χρώμα, που έχουν μόνο μία λειτουργία: να κρατάνε το παντελόνι.

Κοστούμι σε μεγάλο μέγεθος


Το κοστούμι είναι από τα πιο σeξυ και στυλάτα κομμάτια της αντρικής γκαρνταρόμοας. Αλλά μόνο αν ταιριάζει στις αναλογίες του άντρα. Δυστυχώς, τα κοστούμια που είναι σε μεγαλύτερο μέγεθος, δεν τραβούν το θαυμασμό της γυναικείας παρουσίας.

Ροζ ρούχα


Οι γυναίκες δείχνουν μεγάλη αποστροφή προς τα ροζ αντρικά ρούχα. Φαίνεται ότι αυτή η τάση είναι υπερβολικά «μετροσεκς ουαλ» για εκείνες.

Πολύ εφαρμοστά τζιν


Δεν έχουν τίποτα κακό τα στενά τζιν, αλλά όταν θυμίζουν γυναικεία κολάν, τότε δημιουργούν το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που αναμένεται.

Υπερβολικά πολλά βραχιόλια και κοσμήματα σχεδιαστών


Τόσο οι άντρες, όσο και οι γυναίκες, δεν χρειάζεται να φορούν υπερβολικά πολλά κοσμήματα. Ένα δυο κομμάτια υψηλής ποιότητας είναι αρκετά για μια καλή εμφάνιση.

Τι να φορέσετε για να δείχνετε κομψοί και στυλάτοι;

H απάντηση σε αυτό το ερώτημα έχει δωθεί σε αυτό το άρθρο. Επιπλέον, για να δείχνετε καλοντυμένοι και στυλάτοι, πρέπει να είστε περιποιημένοι ως προς το κούρεμα και τα γένια, να φοράτε σιδερωμένα ρούχα, να μη φοράτε παλιά ρούχα, και να φοράτε το μέγεθός σας σε όλα τα ρούχα (ούτε μικρότερα ούτε μεγαλύτερα). Μια περιποιημένη εμφάνιση τραβάει τα γυναικεία βλέμματα.

athensmagazine.gr