Βασανίζουν τη γυναίκα μπροστά στο ακροατήριο. Μόλις όμως ξυρίσουν το κεφάλι της, θα ανατριχιάσετε! « Legemou

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Βασανίζουν τη γυναίκα μπροστά στο ακροατήριο. Μόλις όμως ξυρίσουν το κεφάλι της, θα ανατριχιάσετε!

Κατηγορία Επικαιρότητα στις   Φεβρουαρίου 13, 2017  | 


Η εταιρεία καλλυντικών, Lush, ήθελε να τραβήξει την προσοχή στο θέμα των δοκιμών σε ζώα και το κατάφερε με έναν πολύ ανορθόδοξο τρόπο στο κέντρο του Λονδίνου. 

Χρησιμοποιώντας εθελοντές καλλιτέχνες, αναδημιούργησαν δημόσια τις μεθόδους που χρησιμοποιούν στις δοκιμές αυτές.

Οι περαστικοί αντί να δουν όλες αυτές τις βιτρίνες που βγήκαν να δουν, αντίκρισαν μία γυναίκα ντυμένη σε μία ολόσωμη φόρμα, δεμένη και φιμωμένη, να υποβάλλεται σε κάτι που μόνο ως μαρτύριο θα μπορούσε να περιγραφτεί.


Η Jacqueline Traide, μία 24χρονη φοιτήτρια από το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, είχε πάρει τον κεντρικό ρόλο στην παράσταση αυτή.


Εκτός από το ότι ήταν δεμένη σε αυτή την κατάσταση, της έριχναν ενοχλητικά χημικά στα μάτια. Το θέαμα ήταν πολύ κοντά στην πραγματικότητα και είχε σοκάρει τους πάντες. Συνολικά κράτησε για 10 ώρες και την ώθησε πέρα από τα όριά της.


Της έκοψαν τα μαλλιά, όπως κάνουν και σε πολλά ζώα για να βάλουν ηλεκτρόδια στο δέρμα τους.


Υπέμενε τα πάντα χωρίς κουβέντα, παρόλο που φαινόταν το πόσο πολύ υπέφερε. Μία διαφορά ήταν πως η Jacqueline ήξερε τι υπέγραφε – όχι όπως τα ζώα. Επίσης, μετά το τέλος της εμπειρίας της, εκείνη μπορούσε να πάει σπίτι.


Η καμπάνια συγκέντρωσε πολύ κόσμο κατά τη διάρκεια της μέρας.


Οι δοκιμές σε ζώα για καλλυντικά απαγορεύτηκαν στην Βρετανία το 1998 και η Ευρώπη έχει απαγορεύσει την εισαγωγή καλλυντικών που έχουν δοκιμαστεί σε ζώα από το 2013. Ωστόσο, αυτές είναι νόμιμες στις ΗΠΑ ακόμα. Εσείς τι πιστεύετε πάνω στο θέμα;