Γυναίκα ανακοινώνει στον Σύζυγό της πως δεν μπορεί να Κάνει Παιδιά. Δείτε την Αντίδραση της Πεθεράς της και θα Σοκαριστείτε! « Legemou

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Γυναίκα ανακοινώνει στον Σύζυγό της πως δεν μπορεί να Κάνει Παιδιά. Δείτε την Αντίδραση της Πεθεράς της και θα Σοκαριστείτε!

Κατηγορία Επικαιρότητα στις   Φεβρουαρίου 17, 2017  | 

Ένα ζευγάρι που έκλεινε τέσσερα χρόνια γάμου, ήθελαν πολύ να κάνουν ένα παιδί. Πρόσφατα όμως διαπίστωσαν, πως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει αφού η γυναίκα δεν είναι σε θέση να τεκνοποιήσει, λόγω προβλημάτων με τη γονιμότητά της.

Απογοητεύτηκαν πολύ με αυτό το γεγονός, όμως αποφάσισαν να συνεχίσουν τη ζωή τους. Ωστόσο, η γυναίκα δεν ήθελε να γνωστοποιήσει το θέμα στους γονείς τους και παρακάλεσε το σύζυγό της να το κρατήσουν κρυφό.

Η πεθερά της γυναίκας, χωρίς να γνωρίζει την κατάσταση, άνοιγε συνέχεια το θέμα του παιδιού, αφού ήθελε πολύ να γίνει γιαγιά. Η γυναίκα προσπαθούσε συνεχώς να αλλάζει θέμα, όμως μια μέρα την ώρα του δείπνου, λύγισε και με δάκρυα στα μάτια της αποκάλυψε την αλήθεια.

Ο σύζυγός της, περίμενε πως η μητέρα του θα παρηγορήσει τη γυναίκα του, θα την αγκαλιάσει και θα της σταθεί σε μια τέτοια στιγμή. Όμως, αντί αυτού, εκείνη θύμωσε και είπε πως ο γάμος δυο ανθρώπων γίνεται για να κάνουν παιδιά και πως αν η γυναίκα του δεν μπορεί, πρέπει να χωρίσουν.

Το ζευγάρι όντας πολύ στεναχωρημένο, περίμενε πως η μητέρα του θα το μετανιώσει και θα ζητήσει συγνώμη. Εκείνη, ζήτησε συγνώμη αναγκαστικά και έπειτα έκανε ότι μπορούσε για να χωρίσει το ζευγάρι.

Οι περισσότεροι που ακούν για αυτή την ιστορία, λένε πως η μητέρα αυτού του άνδρα θέλει σκότωμα. Η οικογένεια δεν είναι μόνο το ίδιο αίμα, αλλά είναι οι άνθρωποι που φροντίζουν ο ένας τον άλλον. Αφού η μητέρα του, δεν υποστήριξε τη γυναίκα του σε μια τέτοια στιγμή, δεν νοιάζεται πραγματικά για εκείνη.

nataleme.gr