Τι σημαίνουν αυτά τα κόκκινα σημάδια όταν εμφανίζονται στο σώμα μας « Legemou

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Τι σημαίνουν αυτά τα κόκκινα σημάδια όταν εμφανίζονται στο σώμα μας

Κατηγορία Υγεία στις   Φεβρουαρίου 23, 2017  | 

Αν εμφανιστεί ξαφνικά μια κόκκινη κουκκίδα στο δέρμα σας, μην ανησυχήσετε.

Ανακαλύψαμε τον λόγο που εμφανίζονται και πώς μπορείτε να αποτρέψετε την εξάπλωσή τους.
Λόγοι εμφάνισης αγγειώματος

Το αγγείωμα, είναι ένας μικρός καλοήθης όγκος που αποτελείται από αιμοφόρα αγγεία. Υπάρχουν 2 κύριοι λόγοι για την ανάπτυξή του:

1.Η ηλικία. Πολλοί άνθρωποι εμφανίζουν αγγειώματα στην ηλικία των 30 ετών ή αργότερα. Κατά κανόνα, μοιάζει με μια μικρή, στρόγγυλη κρεατοελιά και εμφανίζεται κυρίως στον κορμό, τα χέρια ή τους ώμους. Τέτοια αγγειώματα, μπορεί να είναι το αποτέλεσμα των ηλικιακών αλλαγών του δέρματος και των αγγείων.

2.Τα προβλήματα υγείας ή ένας λανθασμένος τρόπος ζωής. Αν το αγγείωμα μοιάζει με τελεία και ξεκινά σε μια αγγειακή διακλάδωση, μπορεί να υποδηλώνει προβλήματα με το συκώτι, αγγειακές ασθένειες ή κάποια ορμονική ανεπάρκεια.

Πώς πρέπει να το αντιμετωπίσετε;

Αν ξαφνικά παρατηρήσετε πως μια κόκκινη κρεατοελιά αλλάζει απροσδόκητα μέγεθος, σχήμα ή αιμορραγεί, θα πρέπει να συμβουλευτείτε σύντομα έναν γιατρό. Τα αγγειώματα, συνήθως, δεν είναι λόγος για να τρέξει κανείς στο νοσοκομείο. Ωστόσο, για να είστε σίγουροι, καλύτερα να προγραμματίσετε ένα ραντεβού με τον γιατρό σας.

Μια καλή ιδέα είναι να μεριμνήσετε ώστε τα αγγειώματα να μην εμφανιστούν στο μέλλον. Η καλύτερη πρόληψη είναι η ισορροπημένη διατροφή και ένας υγιεινός τρόπος ζωής. Πρέπει να πίνετε χυμούς και άφθονο νερό, να τρώτε φρέσκα λαχανικά και να καταναλώνετε υγιεινά λίπη. Αυτά βρίσκονται στο αβοκάντο και το ελαιόλαδο.

Αυτοί οι απλοί κανόνες, μπορούν να σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το δέρμα σας καθαρό και νεανικό και το σώμα σας υγιές.

stroumfaki.gr