Δολοφονία Αρχιμανδρίτη στο Γέρακα: Φρικιαστικές αποκαλύψεις! Ψάχνουν τον δράστη στο φιλικό του περιβάλλον « Legemou

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Δολοφονία Αρχιμανδρίτη στο Γέρακα: Φρικιαστικές αποκαλύψεις! Ψάχνουν τον δράστη στο φιλικό του περιβάλλον

Κατηγορία Επικαιρότητα στις   Φεβρουαρίου 15, 2017  | 

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής για την εξιχνίαση της άγριας δολοφονίας του Αρχιμανδρίτη Ιερόθεου κατά κόσμον Ιωάννη Καμίτζη, ο οποίος βρέθηκε λίγο μετά τις 12:30 νεκρός στο διαμέρισμα του στην οδό Ναυπλίου στο Γέρακα, από φίλο του, επίσης Αρχιμανδρίτη, ο οποίος ανησύχησε από την απουσία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 47χρονος ιερέας βρέθηκε νεκρός και δεμένος χειροπόδαρα στην κρεβατοκάμαρα του, φορώντας το πάνω μέρος της πιζάμας του και τα εσώρουχα του. Ο δράστης ή οι δράστες τον είχαν φιμώσει με πανιά, δένοντας με ένα σχοινί το στόμα του, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν στα χείλη και τα ούλα.

Μάλιστα και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή οι δράστες φέρονται να έχουν βασανίσει το θύμα τους και να το έχουν ξυλοκοπήσει άγρια καθώς του έχουν σπάσει τρία πλευρά ενώ ο θάνατος του είναι ασφυκτικός.

Στην μπανιέρα του σπιτιού βρέθηκε πετάμενο ένα μαξιλάρι, το οποίο έφερε ίχνη αίματος, προφανώς από τα τραύματα που είχαν προκληθεί στα χείλη και τα ούλα του άτυχου Αρχιμανδρίτη. Παράλληλα το συγκεκριμένο μαξιλάρι χρησιμοποιήθηκε από τους δολοφόνους ως εγκληματικό όργανο, καθώς με αυτό οι δράστες έσφιξαν το πρόσωπο του άτυχου ιερέα, με αποτέλεσμα να επέλθει ο θάνατος και μάλιστα ασφυκτικός, με απόφραξη των αναπνευστικών οδών.

Η κεντρική πόρτα του διαμερίσματος δεν έφερε κανένα ίχνος παραβίασης, κάτι που σημαίνει πως το θύμα άνοιξε την πόρτα στο δολοφόνο ή τους δολοφόνους του. Το σπίτι φέρει ελαφρά ίχνη έρευνας, ενώ παραβιασμένο είναι ένα παλιό “σκρίνιο”, στο οποίο ο 47χρονος Αρχιμανδρίτης φιλούσε εγκόλπια, χρυσούς σταυρούς και χρυσά ιερατικά σκευή, τα οποία βέβαια άρπαξαν οι εγκληματίες.

Το πτώμα του 47χρονου ιερέα, βρήκε επίσης ιερέας φίλος του, ο οποίος τον αναζητούσε στα τηλέφωνα από το μεσημέρι τις Δευτέρας, χωρίς όμως να πάρει απάντηση στης επίμονες κλήσεις του.

Ο Αρχιμανδρίτης ξεκίνησε από το κέντρο της Αθήνας όπου διαμένει και ιερουργεί σε εκκλησία στο Δήμο Αθηναίων και έφθασε λίγο μετά τις 12:30 τα μεσάνυχτα στο Γέρακα ανοίγοντας την πόρτα του διαμερίσματος με κλειδιά που του είχε παραχωρήσει ο ίδιος ο 47χρονος, καθώς διατηρούσαν χρόνια φιλία.

Ο ιερέας ήλθε αντιμέτωπος με το πρόσωπο της φρίκης, καθώς είδε νεκρό το φίλο του στο κρεβάτι και αμέσως ειδοποίησε την Ασφάλεια Αττικής και το Τμήμα Ανθρωποκτονιών, που βέβαια ανέλαβε τις έρευνες.

Οι έρευνες
Ο Αρχιμανδρίτης Ιερόθεος ήταν ένας άνθρωπος φιλεύσπλαχνος και το σπίτι του ήταν πάντα ανοιχτό σε όποιον είχε ανάγκη. Παράλληλα είχε ένα μικρο σκυλάκι το οποίο υπεραγαπούσε και πάντα το έβγαζε το μεσημέρι και το απόγευμα βόλτα, λένε οι γείτονες του στο Γέρακα.

Μάλιστα όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα, το σκυλάκι ήταν εκεί μαζί με το φίλο του θύματος. Ωστόσο το γεγονός αυτό, δηλαδή το σκυλάκι αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας, λέει πολλά στους έμπειρους αστυνομικούς, καθώς ρωτώντας τους γείτονες του άτυχου Αρχιμανδρίτη, διαπίστωσαν πως κανείς τους δεν άκουσε το σκυλάκι να γαβγίζει το επίμαχο διάστημα που διεπράχθη η δολοφονία, κάτι που ίσως σημαίνει πως το σκυλάκι μάλλον γνώριζε και είχε “μυρίσει” πολλές φορές το δολοφόνο η τους δολοφόνους του άτυχου Αρχιμανδρίτη.

Πηγή: Newsit.gr , Tro-ma-ktiko