Είδαν έναν άντρα να καταρρέει στο αεροδρόμιο. Μόλις κατάλαβαν τι είχε συμβεί, ξέσπασαν σε λυγμούς! « Legemou

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Είδαν έναν άντρα να καταρρέει στο αεροδρόμιο. Μόλις κατάλαβαν τι είχε συμβεί, ξέσπασαν σε λυγμούς!

Κατηγορία Επικαιρότητα στις   Φεβρουαρίου 17, 2017  | 

Το 2012, ο Dyan και η γυναίκα του, Alik, έφυγαν από το χωριό τους που είχε καταστραφεί από τον πόλεμο στο Σουδάν και προσπάθησαν να βρουν σωτηρία σε καταφύγια της Αφρικής. Μέσα σε όλο αυτό το χάος, ο Dyan χωρίστηκε από την γυναίκα και τα παιδιά του και όλα τα έγγραφα που αποδείκνυαν τον γάμο τους, καταστράφηκαν.

Η Alik θεωρήθηκε ανύπαντρη μητέρα και τον Dyan τον καταχώρησαν ως εργένη στα χαρτιά που τους έφτιαξαν σαν πρόσφυγες. Όταν η Alik  έφτασε στο Τέξας, ήταν έγκυος με το τρίτο τους παιδί. Δεν είχε ιδέα αν θα έβλεπε τον άντρα της ξανά.

Η  Molly και η Mary Claire, δύο μαμάδες από το Fort Worth, είχαν συμφωνήσει να γίνουν εθελόντριες. Τις έβαλαν μαζί με την Alik και την οικογένειά της και μαζί σχημάτισαν ένα πολύ δυνατό δεσμό. Ήταν εκεί μαζί της και όταν γέννησε το τρίτο παιδί της.

Με την βοήθεια της εκκλησίας, η Molly και η Mary Claire βοήθησαν πολύ εκείνη και τα παιδιά της. Ο Dyan, που είχε κολλήσει σε ένα στρατόπεδο για πρόσφυγες είχε να δει τον 8χρονο γιο του από όταν ήταν 4 και δεν είχε γνωρίσει ποτέ το 3χρονο παιδί του.

Ενώ οι ελπίδες να βρεθούν ξανά ήταν πολύ λίγες, η Molly και η Mary Claire έκαναν όλα όσα μπορούσαν. Μίλησαν με κοινωνικούς λειτουργούς, συμπλήρωσαν αιτήσεις και μίλησαν με πολιτικούς και δικηγόρους ειδικούς σε τέτοια θέματα. Όλοι όμως τους έλεγαν πως θα ήταν θαύμα αν τον έβρισκαν ξανά.

Τέσσερα χρόνια αφού το ζευγάρι είχε χωριστεί, η ελπίδα και η πίστη κυριάρχησαν.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την απίστευτη στιγμή που συναντήθηκαν ξανά μετά από χρόνια:



stroumfaki.gr