Η απάντηση του Μένιου Φουρθιώτη στο δελτίο τύπου του δικηγόρου της Φρόσως Κυριάκου: «Θα κινηθώ νομικά εναντίον του…» « Legemou

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Η απάντηση του Μένιου Φουρθιώτη στο δελτίο τύπου του δικηγόρου της Φρόσως Κυριάκου: «Θα κινηθώ νομικά εναντίον του…»

Κατηγορία Lifestyle στις   Φεβρουαρίου 13, 2017  | 

Μπορεί η Φρόσω Κυριάκου όλο αυτό το διάστημα να κρατούσε την σιωπή της και να μην έκανε καμία δήλωση, όμως οι τελευταίες «εξελίξεις» την ανάγκασαν να απαντήσει! Όπως σας ενημερώσαμε χθες μέσα από το Youweekly.gr, η ίδια μέσω του δικηγόρου της, με επίσημο δελτίου τύπου(δείτε εδώ την επίσημη ανακοίνωση)απάντησε και διέψευσε τις τελευταίες ειδήσεις που την θέλουν να κάθεται στην θέση του οδηγού και να βρέθηκε ιδρώτας στην θέση του οδηγού επίσης!

Η ίδια ξεκάθαρα μέσω του δικηγόρου της διέψευσε κατηγορηματικά όσα ανέφεραν στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» του Μένιου Φουρθιώτη και πως τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν ότι είναι από την δικογραφία είναι ψεύτικα και είπε ξεκάθαρα πως η υπομονή τους έχει εξαντληθεί και θα κινηθούν νομικά εναντίον όλων όσων βγάζουν ψεύτικες ειδήσεις.

Σήμερα στην εκπομπή του ο Μένιος Φουρθιώτης θέλησε να δώσει την δική του απάντηση στην Φρόσω Κυριάκου και ειδικότερα στον δικηγόρο της κύριο ‘Ασπρο, λέγοντας πως το δελτίο τύπου που εξέδωσε είναι σαν να το έχει γράψει κάποιος δημοσιογράφος και όχι δικηγόρος: «Δεν ισχύει τίποτα από όσα αναφέρει το Δελτίο Τύπου. Τα χθεσινά στοιχεία είναι από τις αστυνομικές αρχές και όχι από κάποιον πραγματογνώμονα!», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής και συνέχισε: «Ποτέ δεν είπαμε ότι οδηγούσε η Φρόσω Κυριάκου! Αναφερθήκαμε μόνο στο DNA που βρέθηκε στο κάθισμα του οδηγού, πράγμα το οποίο κάτι υποδεικνύει», είπε ο Μένιος και κάλεσε τον εισαγγελέα να κινηθεί εναντίον του κύριου Άσπρου. Έκλεισε λέγοντας πως δεν θα το αφήσει έτσι όλο αυτό και θα απευθυνθεί στη δικαιοσύνη.

Δείτε όλα όσα δήλωσε ο Μένιος στα παρακάτω βίντεο:





youweekly.gr