Μακελειό σε ραδιοφωνικό σταθμό μεταδόθηκε ζωντανά στο Facebook (video) « Legemou

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Μακελειό σε ραδιοφωνικό σταθμό μεταδόθηκε ζωντανά στο Facebook (video)

Κατηγορία Επικαιρότητα στις   Φεβρουαρίου 15, 2017  | 

Σοκ προκαλεί το βίντεο στο οποίο ακούγονται οι πυροβολισμοί που έπεσαν σε ραδιοφωνικό στούντιο στη Δομινικανή Δημοκρατία και από τους οποίους έπεσαν νεκροί δύο ραδιοφωνικοί παραγωγοί.

Η επίθεση σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της μετάδοσης δελτίου ειδήσεων ζωντανά στο Facebook.

Στο βίντεο φαίνεται ο δημοσιογράφος Luís Manuel Medina να διαβάζει τις ειδήσεις όταν ξαφνικά ακούγονται οι πρώτοι πυροβολισμοί.

Ο Medina φαίνεται να σοκάρεται από το γεγονός αλλά συνεχίζει απτόητος να διαβάζει τις ειδήσεις χωρίς να γνωρίζει ότι σε λίγα δευτερόλεπτα θα ήταν ένας από τους δύο που θα έπεφτε νεκρός.Το δεύτερο θύμα ήταν ο διευθυντής του σταθμού Leo Martinez ο οποίος βρισκόταν σε ένα διπλανό γραφείο.

Η επίθεση σημειώθηκε στην πόλη San Pedro de Macorís που βρίσκεται σε απόσταση 45 χλμ. από την πρωτεύουσα Santo Domingo, στα γραφεία του ραδιοφωνικού σταθμού σε ένα εμπορικό κέντρο.

Αν και η αστυνομία συνέλαβε τρία άτομα εντούτοις μέχρι στιγμής δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες καθώς το κίνητρο των δραστών παραμένει άγνωστο.

Ο Caliente ήταν γνωστός για τις πολιτικές του αναλύσεις ενώ πρόσφατα είχε ασχοληθεί με το θέμα της μόλυνσης σε μια προστατευόμενη λίμνη.

protothema.gr