Σοκαριστικές εικόνες από παράνομες κυνομαχίες (Photos) « Legemou

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σοκαριστικές εικόνες από παράνομες κυνομαχίες (Photos)

Κατηγορία Παράξενα στις   Φεβρουαρίου 14, 2017  | 

Σοκάρουν οι παρακάτω εικόνες που λήφθηκαν κατά τη διάρκεια μιας βάρβαρης εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε από έναν τοπικό σύλλογο  στην πρωτεύουσα του Κιργιστάν όπου αποτυπώνουν κυνομαχίες μέχρι θανάτου.

Περίπου 17 ιδιοκτήτες έφεραν τα σκυλιά τους για να αγωνιστούν για τον τίτλο του «πρωταθλητή της φυλής», με τους θεατές να συγκεντρώνονται για να παρακολουθήσουν τους βίαιους αγώνες.


Οι κυνομαχίες εκτός από το Κιργιστάν είναι ευρέως διαδεδομένες και στην Κίνα καθώς δεν υπάρχουν νόμοι για την καταπολέμηση κακοποίησης των ζώων.


Εξάλλου τόσο στο Κιργιστάν αλλά και σε άλλες πρώην Σοβιετικές Δημοκρατίες συνεχίζονται οι παραστάσεις από υδρόβια τσίρκα, όπου περιλαμβάνουν φάλαινες Beluga φάλαινες και δελφίνια που εκτελούν ακροβατικά, παρά το γεγονός ότι έχουν απαγορευτεί  σε πολλά μέρη του κόσμου.


Παραμένουν επίσης δημοφιλής στο πρώην σοβιετικό μπλοκ, οι μορφές τσίρκου ψυχαγωγίας που έχουν απαγορευτεί στη Δύση, όπου φιλοξενούν  άγρια ​​ζώα παρά τις ανησυχίες για την καλή διαβίωση των ζώων.


Το 2011, οι αρχές στο Μπισκέκ ανακοίνωσαν τα σχέδιά τους να σκοτώσουν περίπου 10.000 αδέσποτους σκύλους, προκαλώντας τη διεθνή κατακραυγή και μια σειρά από αναφορές από Φιλοζωικές Οργανώσεις.


Η κυβέρνηση υπερασπίστηκε την απόφασή της, υποστηρίζοντας ότι η στέγαση των σκύλων ή η οργάνωση ενός προγράμματος μαζικής στείρωσης ήταν υπερβολικά δαπανηρή.


topontiki.gr