Ποιος είναι ο Γιάννης Ξανθόπουλος που γκρέμισε τον τοίχο του Rising Star και τραγουδάει Παντελίδη « Legemou

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Ποιος είναι ο Γιάννης Ξανθόπουλος που γκρέμισε τον τοίχο του Rising Star και τραγουδάει Παντελίδη

Κατηγορία Lifestyle στις   Φεβρουαρίου 13, 2017  | 

Ονομάζεται Γιάννης Ξανθόπουλος, είναι μόλις 16 ετών και φαίνεται πως ξέρει πραγματικά τι ζητάει από την ζωή του.

Συμμετείχε στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Αχαρνών στα πλάισια των «Ζωοδόχειων 2016» και από εκεί γνωρίσαμε το ταπεραμέντο του και την συγκλονιστική φωνή του.




Με την συμμετοχή του στο Rising Star κατάφερε πολύ εύκολα και μάγεψε κοινό και κριτική επιτροπή με τις φωνητικές του ικανότητες. Έσπασε κάθε ρεκόρ καθώς κατάφερε να φτάσει το 98% και να «γκρεμίσει» τον τοίχο του show. Εκτός από την στήριξη του κοινού δέχτηκε και την στήριξη των τεσσάρων κριτών, οι οποίοι ασυζητητί δήλωσαν πως τον ήθελαν στην επόμενη φάση! Ο ίδιος, ήθελε να μπει στην ομάδα του Αντώνη Ρέμου αλλά επιλέχθηκε τελικά από τον Χρήστο Μάστορα.



Χθες βρέθηκε για δεύτερη φορά στη σκηνή του Rising Star και κατάφερε να συγκινήσει τους πάντες. Ανατριχιαστικός μέχρι τέλους, ερμήνευσε το «Θα’πρεπε» του Αντώνη Ρέμου και κατάφερε να σηκώσει τον τοίχο στα πρώτα δευτερόλεπτα. Κριτική επιτροπή και κοινό τον χειροκρότησαν όρθιοι.



Μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook δέχεται καθημερινά απεριόριστα μηνύματα από θαυμαστές! Μια ανάρτηση του όμως, ένα μήνα πριν, κατάφερε να συγκλονίσει. Με μια κιθάρα στο χέρι, μόνος, στο δωμάτιο του, τραγούδησε «Τα σχοινιά σου» του αγαπημένου σε όλους τραγουδιστή, Παντελή Παντελίδη και.. αυτό πρέπει να το ακούσετε.. Δείτε το παρακάτω βίντεο:



youweekly.gr