Απίστευτο – Spa καταψύχει τα γεννητικά όργανα και υπόσχεται καλύτερη σ3ξουαλική ζωή « Legemou

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Απίστευτο – Spa καταψύχει τα γεννητικά όργανα και υπόσχεται καλύτερη σ3ξουαλική ζωή

Κατηγορία Παράξενα στις   Φεβρουαρίου 17, 2017  | 

Το υγρό άζωτο αυξάνει τα επίπεδα των ενδορφινών και βελτιώνει την εμφάνιση της περιοχής των γεννητικών οργάνων

Ένα πρωτοποριακό Spa έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα της αισθητικής και της σ3ξουαλικής διέγερσης που ξέραμε μέχρι τώρα, με μια νέα θεραπεία που έχει ως στόχο να βελτιώσει την εμφάνιση της περιοχής των γεννητικών οργάνων και να αυξήσει τα επίπεδα ενδορφινών στον οργανισμό και όλα αυτά… καταψύχοντας τα γεννητικά όργανα.

Η κρυοθεραπεία αυτή που προσφέρεται στο Ηνωμένο Βασίλειο από τη Ainscow Spa, εύστοχα ονομάστηκε «Love Mist» και είναι διαθέσιμη τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες, αλλά μπορεί να γίνει μόνο από εκπαιδευμένους επαγγελματίες, γι ‘αυτό… μην προσπαθήσετε να το δοκιμάσετε μόνοι σας στο σπίτι!

Με τη βοήθεια του υγρού αζώτου, το οποίο τοποθετείται μέσω παγωμένων ατμών (-160 βαθμούς) στα γεννητικά όργανα, η 30λεπτη αυτή θεραπεία υπόσχεται θαύματα.

Υπεύθυνοι από το σπα αναφέρουν: «Όταν η θερμοκρασία υπό το μηδέν καλύπτει το δέρμα, η απότομη πτώση της θερμότητας διεγείρει τους υποδοχείς της θερμοκρασίας, με αποτέλεσμα ο εγκέφαλος να μεταδίδει μηνύματα σε όλο το σώμα, και τα αιμοφόρα αγγεία να υφίστανται »αγγειοσυστολή»» και συμπληρώνει «αυτό παράγει μια ταχύτερη ροή στο αίμα και αυξάνει τα επίπεδα ενδορφίνης».

Όμως πώς επηρεάζει την εμφάνιση της περιοχής των γεννητικών οργάνων;

Η απάντησή από το Ainscow Spa εξηγεί: «Ενώ το δέρμα συνεχίζει να αισθάνεται το «πάγωμα», το σώμα στέλνει μηνύματα εμπρός και πίσω στον εγκέφαλο. Αυτοί οι »αγγελιαφόροι» λένε στον εγκέφαλο αν υπάρχει κάποια βλάβη στους ιστούς, έτσι ώστε να την επισκευάσει. Αυτό σε συνδυασμό με την άμεση διέγερση των ενδορφινών, δημιουργούν μια πιο σφιχτή, νεανική, καθαρή και ζωντανή εμφάνιση του δέρματος και της περιοχής των γεννητικών οργάνων μέσω της ενίσχυσης του κολλαγόνου».

Η θεραπεία διάρκειας 30 λεπτών κοστίζει 50£, δηλαδή, περίπου 60€.

trelokouneli.gr