Tάισε μπισκότα με χασίς ολόκληρη την εκκλησία ενας 74χρονος « Legemou

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Tάισε μπισκότα με χασίς ολόκληρη την εκκλησία ενας 74χρονος

Κατηγορία Επικαιρότητα στις   Φεβρουαρίου 16, 2017  | 

Έψησε αχνιστά μπισκότα με χασισέλαιο και τα πρόσφερε στο εκκλησίασμα, με αποτέλεσμα να στείλει ορισμένους στα επείγοντα περιστατικά.

Ένας 74χρονος άνδρας ετοίμασε και προσέφερε στο εκκλησίασμα της αποστολικής καθολικής εκκλησίας του Μπλούμιγκτον της Ιντιάνα μπισκότα παρασκευασμένα με έλαιο ινδικής κάνναβης.

 Για την ακρίβεια τουλάχιστον έξι άτομα που παρίσταντο στην εκκλησία δοκίμασαν από τα μπισκότα αυτά, που παρασκεύασε με τα χεράκια του ο κ. Τζόουνς πριν από ένα χρόνο.

 Σήμερα, ο 74χρονος κατηγορείται πως εμπότισε τα μπισκότα αυτά με THC.

THC είναι η κωδική ονομασία της χημικής ένωσης τετραϋδροκανναβινόλη, που περιέχεται σε αποξηραμένα άνθη μαριχουάνας και στο χασίς. Αν και αρχικά ο κ. Τζόουνς αρνήθηκε αρχικά την χρήση ελαίου χασίς για τα μπισκότα και γενικότερα τη χρήση οιουδήποτε παράνομου συστατικού, έρευνα στο σπίτι του κατέληξε στον εντοπισμό ενός δοχείου με καστανές κάψουλες που περιελάμβαναν ένα ύποπτο έλαιο. Το έλαιο αυτό, μετά από κλινικές εξετάσεις αποδείχθηκε πως περιείχε την ουσία THC.

Ο ηλικιωμένος παραδόθηκε στις αρχές έπειτα από την έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος του και κατηγορήθηκε για εγκληματική αμέλεια και κατοχή χασισέλαιου. Αρκετοί μάλιστα από τους εκκλησιαζόμενους παραπονέθηκαν για ανεπιθύμητες επιδράσεις από τα μπισκότα, καταλήγοντας στα επείγοντα του τοπικού νοσοκομείου.

'Προσευχόμαστε για όσους εμπλέκονται" αναφέρει ο ιερωμένος της εκκλησίας, προσθέτοντας πως προσεύχεται και για τον κ. Τζόουνς.

πηγή:news247.gr