ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ – Φάντασμα τρέπει σε φυγή οδηγούς? (video) « Legemou

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ – Φάντασμα τρέπει σε φυγή οδηγούς? (video)

Κατηγορία Παράξενα στις   Μαΐου 24, 2017  | 

Φάρσα, οπτική ψευδαίσθηση, ή… φάντασμα; Δύο άνδρες σε επαρχιακό δρόμο στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας βρέθηκαν αντιμέτωποι με το πιο εξώκοσμο, τρομακτικό και αν μη τι άλλο περίεργο θέαμα στη ζωή τους. Οδηγώντας το αυτοκίνητο, αντίκρισαν στο βάθος του δρόμου, σε μία στροφή, μία ανθρώπινη μορφή να κάθεται ακριβώς στη μέση του οδοστρώματος.

Οι δύο άνδρες δεν κάθισαν να… ερευνήσουν την υπόθεση. Το αντίθετο. Έκαναν όπισθεν, γύρισαν το αυτοκίνητο στην αντίθετη κατεύθυνση και εξαφανίστηκαν.

Η καταγραφή του εξώκοσμου αυτού γεγονότος έγινε από τον 25χρονο Ασουάν Γιαπ και τον φίλο του, στην περιοχή Μπουκίτ Τουνκού, κοντά στην πρωτεύουσα Κουάλα Λουμπούρ.


«Είμαι σίγουρος ότι ήταν φάντασμα. Το ακόμη πιο τρομακτικό είναι ότι η κάμερα κατέγραψε για λίγα δευτερόλεπτα και μετά έβγαλε σφάλμα, ενώ άναψαν όλα τα… λαμπάκια της. Αν κάποιος νομίζει πως αυτό στη μέση του δρόμου είναι σκουπίδια ή κάτι άλλο, τότε έχει πρόβλημα όρασης και δεν πρέπει να οδηγεί», τόνισε ο 25χρονος, ο οποίος ήταν τρομοκρατημένος.

Προκειμένου να αποδείξει τα λεγόμενά του, δημοσίευσε το οπτικό υλικό που είχε στη διάθεσή του. Τα συμπεράσματα δικά σας…


22