Όταν οι γονείς γύρισαν σπίτι και είδαν τα χεράκια του μωρού τους, πάγωσαν. Τότε κατάλαβαν το έγκλημα της Νταντάς… « Legemou

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Όταν οι γονείς γύρισαν σπίτι και είδαν τα χεράκια του μωρού τους, πάγωσαν. Τότε κατάλαβαν το έγκλημα της Νταντάς…

Κατηγορία Διεθνή στις   Μαΐου 23, 2017  | 

Μία νταντά από το Missouri συνελήφθη και κατηγορήθηκε πως έκαψε τα χέρια του μωρού που πρόσεχε. H Christian Johnston πρόσεχε το μωρό για το σαββατοκύριακο μεταξύ 6 και 7 Μαΐου όταν συνέβη το περιστατικό. Όταν οι γονείς γύρισαν για να πάρουν τον γιο τους, τα χέρια του ήταν τυλιγμένα με κάλτσες και γάζες.

Το αγόρι φέρεται να ούρλιαζε όταν οι γονείς του προσπάθησαν να του βγάλουν τους επιδέσμους. Την προηγούμενη μέρα, η 36χρονη νταντά είχε ενημερώσει του γονείς με μήνυμα πως ο γιος τους είχε πάθει εγκαύματα όταν έριξε κατά λάθος μια σούπα με νουντλς.

Επίσης, τους παρουσίασε την κατάσταση πολύ πιο ελαφριά από ότι πραγματικά ήταν και τους επιβεβαίωσε πως ο άντρας μιας φίλης της ήταν γιατρός και θα φρόντιζε τα τραύματα του παιδιού τους. Όταν εκείνοι γύρισαν και κατάλαβαν πως δεν μπορούσαν να βγάλουν τους επιδέσμους, πήραν τον γιο τους με ασθενοφόρο σε ένα κοντινό νοσοκομείο παίδων.

Όταν έφτασαν εκεί όμως, οι γιατροί τους είπαν πως τα εγκαύματα αυτά δεν έμοιαζαν εγκαύματα από σούπα. Είδαν πως υπήρχαν ξεκάθαρες γραμμές που υποδείκνυαν πως τα χέρια του είχαν βυθιστεί σε βραστό νερό.

Οι γονείς είπαν πως ο γιος τους πιθανώς να χρειαστεί μεταμόσχευση δέρματος από τους μηρούς για να αντικαταστήσει το νεκρό δέρμα στο πίσω μέρος τους.

“Είμαι πολύ θυμωμένη. Είμαι πληγωμένη. Την εμπιστευόμουν. Ποτέ δεν περίμενα πως θα έκανε κάτι τέτοιο.”

Όταν η αστυνομία την ανέκρινε για το συμβάν, της ζήτησε να τους δείξει πώς ακριβώς συνέβη το ατύχημα. Εκείνη εξήγησε πως το μπολ ήταν πάνω στην κουζίνα και πως το παιδί προσπάθησε να το φτάσει με αποτέλεσμα να το ρίξει. Οι αρχές, ωστόσο, δεν βρήκαν αποδείξεις πως είχε χυθεί κάποιο πιάτο, αφού υπήρχε σκόνη στο πάτωμα που έδειχνε πως δεν είχε καθαριστεί πρόσφατα.

Η Johnston συνελήφθη και κατηγορήθηκε πως έθεσε σε κίνδυνο την ζωή του παιδιού. Η εγγύηση ορίστηκε στα $30,000.

Ελπίζουμε το αγοράκι να αναρρώσει πλήρως και η νταντά να τιμωρηθεί παραδειγματικά για τις πράξεις της.

Εσείς ποια τιμωρία πιστεύετε της αξίζει;