Απίστευτο: Ζευγάρι ισχυρίζεται ότι τρέφεται μόνο από την... ενέργεια που υπάρχει στο σύμπαν! « Legemou

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Απίστευτο: Ζευγάρι ισχυρίζεται ότι τρέφεται μόνο από την... ενέργεια που υπάρχει στο σύμπαν!

Κατηγορία Παράξενα στις   Ιουνίου 21, 2017  | 

Ο 36χρονος Akahi Ricardo και η 34χρονη Camila Castello, είναι ένα ζευγάρι που ζει στις ΗΠΑ και ισχυρίζεται πως τρέφεται με πολύ συγκεκριμένα τρόφιμα και ότι μπορεί να επιβιώσει τρώγοντας μόνο μερικά φρούτα μέσα σε μια εβδομάδα.

Οι δυο τους μοιράζουν την ζωή τους μεταξύ Καλιφόρνια και Εκουαδόρ. Σύμφωνα με την Daily Mail, ισχυρίζονται πως δεν έχουν πλέον κανένα αίσθημα πείνας και πως οι άνθρωποι μπορούν να ζήσουν μόνο και μόνο από την «ενέργεια που υπάρχει στο σύμπαν και μέσα τους».

Η Camila είναι μητέρα δυο παιδιών. Κατάφερε, όπως υποστηρίζει, να φάει στερεά τροφή, εκτός από φρούτα και λαχανικά, μόνο πέντε φορές κατά την διάρκεια των εννέα μηνών της πρώτης της εγκυμοσύνης. «Οι άνθρωποι μπορούν εύκολα να ζήσουν χωρίς φαγητό, εφόσον συνδεθούν με την ενέργεια που υπάρχει σε όλα τα πράγματα, αλλά και με την αναπνοή», λέει με σιγουριά.

Οι δυο τους τρώνε πλέον μόνο για κοινωνικούς λόγους, για μια έξοδο με φίλους ας πούμε, ή απλά για να δοκιμάσουν κάτι καινούργιο. Αισθάνονται υγιείς και τα χρήματα τα οποία δεν ξοδεύουν για φαγητό τα δίνουν σε άλλα πράγματα που τα βρίσκουν πιο ενδιαφέροντα, όπως τα ταξίδια. «Ο καθένας μπορεί να ζήσει έτσι» λέει το ζευγάρι, συμπληρώνοντας πως οι αναπνοές και η ενέργεια του σύμπαντος, είναι τα βασικότερα πράγματα για την επιβίωση.

Υπήρξαν για πολλά χρόνια χορτοφάγοι και συνέχισαν με μια διατροφή με ωμές τροφές. Αργότερα άρχισαν να καταναλώνουν σχεδόν αποκλειστικά, φρούτα. Μετά από λίγο καιρό και κατάλληλη προετοιμασία, όπως λένε, ο Akahi και η Camila ξεκίνησαν την «αναπνευστική διαδικασία των 21 ημερών». Κατά την διάρκεια αυτής της διαδικασίας, τις πρώτες επτά ημέρες, δεν κατανάλωναν τίποτα εκτός από αέρα. Τις επόμενες επτά έπιναν λίγο νερό και αραιωμένο χυμό, ενώ τις τελευταίες επτά, λίγο παραπάνω νερό και αραιωμένο χυμό!

Το ζευγάρι τρώει τρεις με τέσσερις φορές την εβδομάδα. Το περισσότερο. Παρολ’ αυτά, θεωρούν ότι δεν πρέπει να αναγκάσουν και τα παιδιά τους να κάνουν το ίδιο. «Ποτέ δεν θα προσπαθήσουμε να τα αλλάξουμε και τα αφήνουμε να τρώνε ό,τι θέλουν, είτε πρόκειται για χυμούς, λαχανικά, είτε για πίτσα ή παγωτά». Όμως θέλησα να μοιραστούν με τον κόσμο της ιστορία τους, επισημαίνοντας πόσο τους έχει ωφελήσει αυτός ο τρόπος τροφής και ζωής.

athensmagazine.gr