«Έχω περάσει καρκίνο, παράλυση, έχω χάσει όλη μου την οικογένεια…» « Legemou

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


«Έχω περάσει καρκίνο, παράλυση, έχω χάσει όλη μου την οικογένεια…»

Κατηγορία Lifestyle στις   Ιουνίου 21, 2017  | 

«Τον αδελφό μου που πέθανε σχεδόν 50 χρονών, τη μαμά μου, που ούτε 50 δεν ήταν, από καρκίνο, τον μπαμπά μου που “έχασα” από καρδιά…».

Στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού έδωσε συνέντευξη η Μαρία Ιωαννίδου που αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις δύσκολες στιγμές που πέρασε.

Έχετε περάσει πολλές δυσκολίες στη ζωή σας, ποια ήταν η μεγαλύτερη και ποιο καθοριστική;

Έχω περάσει καρκίνο, παράλυση, έχω χάσει το σύμπαν, όλη μου την οικογένεια, αλλά το πιο δύσκολο κομμάτι είναι αυτό που περνάω τώρα, γιατί δεν μπορώ να το ελέγξω. Ότι μπορούσα να ελέγξω, ακόμα και από θέση συναισθημάτων, όπως το να “χάσω” τη μάνα μου ή που έπαθα την παράλυση, το πάλεψα και ξαναχόρεψα, μπορούσα να το πολεμήσω, να προχωρήσω και να μην “κουβαλάω” μαζί μου τον Φρέντυ, τον Σειληνό, τον αδελφό μου τον Χρήστο, που πέθανε σχεδόν 50 χρονών, τη μαμά μου, που ούτε 50 δεν ήταν, από καρκίνο, τον μπαμπά μου που “έχασα” από καρδιά… Όλη μου την οικογένεια.

Ποιος είναι δίπλα σας τώρα;

Έχω σύντροφο 10 χρόνια, είναι αρχιτέκτονας, ο Δημήτρης, μένουμε μαζί, έχει ωραία αισθήματα, επίπεδο, αγαπούσε πολύ τον Φρέντυ και είμαι καλά. Με συντροφεύει, αλλά δεν μπορεί να βοηθήσει τόσο όσο χρειάζεται. Είμαι σε πολύ δεινή θέση.


zappit.gr