Θύμα απαγωγής 20χρονο μοντέλο: Την έκλεισαν σε βαλίτσα και ήθελαν να την πουλήσουν για 300.000 ευρώ « Legemou

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Θύμα απαγωγής 20χρονο μοντέλο: Την έκλεισαν σε βαλίτσα και ήθελαν να την πουλήσουν για 300.000 ευρώ

Κατηγορία inews 365 στις   Αυγούστου 07, 2017  | 

Στιγμές που μόνο σε ταινία θρίλερ θα μπορούσε κανείς να πιστέψει ότι βίωσε, πέρασε ένα 20χρονο Μοντέλο από τη Βρετανία.

Η ατζέντης της, την έστειλε από το Παρίσι στο Μιλάνο για φωτογράφηση. Όταν η 20χρονη έφτασε στο στούντιο, ο δράστης της χορήγησε ένεση με ισχυρό αναισθητικό. Μετά, την έδεσε και την έκλεισε σε μία βαλίτσα, την οποία μετέφερε με το αυτοκίνητό του από το Μιλάνο στο Τορίνο.

Όπως αναφέρουν τα διεθνή μέσα, ο δράστης Λούκας Χέρμπα την κράτησε φυλακισμένη για έξι ημέρες και προσπαθούσε να την «πουλήσει» μέσω διαδικτύου ως σκλάβα του σεξ, με τιμή έναρξης 300.000 ευρώ.

Στην ιστοσελίδα που είχε ανέβει η συγκεκριμένη αγγελία είχε αναρτηθεί και η φωτογραφία μίας ημίγυμνης γυναίκας που ήταν δεμένη. Ωστόσο, τα δημοσιεύματα τονίζουν ότι η φωτογραφία ήταν από σκηνή κάποιας αισθησιακής ταινίας.

Ο λόγος που σώθηκε τελικά η κοπέλα ήταν επειδή είναι μητέρα. Ο απαγωγέας αποφάσισε να την αφήσει ελεύθερη όταν έμαθε ότι είναι μητέρα. «Έχεις ένα παιδί δύο ετών και οι κανόνες μας εξαιρούν τις μητέρες», φέρεται να της είπε. Παρόλα αυτά, ο δράστης ζήτησε από την κοπέλα 50.000 ευρώ και την απείλησε ότι θα την σκοτώσει εάν επικοινωνούσε με την αστυνομία.

Τελικά, ο δράστης συνελήφθη όταν συνόδευσε το μοντέλο στο βρετανικό προξενείο στο Μιλάνο και σύμφωνα με την αστυνομία, ομολόγησε το έγκλημά του.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε ότι ο δράστης ισχυρίστηκε ότι ανήκει στην εγκληματική οργάνωση 'Black Death' και ότι οι Αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών του.

Πηγή: topontiki


from Enimerosi 247 http://ift.tt/2uy8K3S
via IFTTT

from inews 365 http://ift.tt/2vbhPDg
via IFTTT