ΦΡΙΚΗ! 23χρονος βίαζε αδερφάκια και τους έβαζε πιπίλα στο στόμα για να μην ακούγονται οι κραυγές τους! « Legemou

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΦΡΙΚΗ! 23χρονος βίαζε αδερφάκια και τους έβαζε πιπίλα στο στόμα για να μην ακούγονται οι κραυγές τους!

Κατηγορία IFTTT στις   Αυγούστου 12, 2017  | 

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες των αρρωστημένων πράξεων του παντρεμένου 23χρονου Tyler Lowis που βίαζε δύο αδελφάκια, βιντεοσκοπούσε τις επιθέσεις του και τους έβαζε την πιπίλα στο στόμα για να «πνίξει» τις κραυγές τους.

Ο Tyler Lowis ομολόγησε ότι κακοποίησε σεξουαλικά το ανήλικο αγόρι και τον δύο χρόνια μεγαλύτερο αδερφό του. Φρόντιζε μάλιστα να καταγράφει αρκετές από τις αρρωστημένες επιθέσεις στο τάμπλετ του.

Είχε βάλει πάνα στο ένα από τα αγοράκια, του είχε δώσει πιπίλα και ένα παγουράκι να κρατά κατά τη διάρκεια ορισμένων σεξουαλικών επιθέσεων που σημειώθηκαν σε διάστημα 2 ετών.

Ο Tyler Lowis, που τότε ζούσε με τη γυναίκα του, αυτοαποκαλούνταν «μπαμπάς» και φώναζε το θύμα του «baby boy». Στο δικαστήριο ομολόγησε την ενοχή του για τέσσερα κακουργήματα, συμπεριλαμβανομένων δύο κατηγοριών για σεξουαλικά εγκλήματα πρώτου βαθμού. Παραδέχτηκε επίσης ότι έχει στην κατοχή του υλικό κακοποίησης παιδιού.

Πέντε άλλοι κατηγορούμενη για την υπόθεση αφέθηκαν ελεύθεροι μετά από συμφωνία με την εισαγγελία. Η κακοποίηση ξεκίνησε όταν ο Lowis γνώρισε τα δύο αδέρφια που ήταν 11 και 13 ετών.

Οι αρχές ξεκίνησαν έρευνα τον Αύγουστο του περασμένου χρόνου όταν τους έδωσαν πληροφορίες για μια συλλογή φωτογραφιών κακοποίησης παιδιών στο Dropbox. Στις φωτογραφίες διακρίνονταν να κακοποιούνται από ενήλικες παιδιά και βρέφη.

Οι ερευνητές έψαξαν το τάμπλετ του Lowis και βρήκαν 3 βίντεο από τις σεξουαλικές επιθέσεις. Υπήρχαν βίντεο και φωτογραφίες του θύματος να φορά μόνο μια πάνα και να έχει μια πιπίλα στο στόμα του.

Είπε στους αστυνομικούς πως κακοποιούσε σεξουαλικά τα δύο αδέρφια μέχρι και μια εβδομάδα πριν από τη σύλληψή του. Ο Lowis αναμένεται να καταδικαστεί τον επόμενο μήνα για τις διεστραμμένες επιθέσεις του.

makeleio.gr