Ειναι μόλις 25 ετών και μακραν η πιο σeξι μανούλα της χώρας « Legemou

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Ειναι μόλις 25 ετών και μακραν η πιο σeξι μανούλα της χώρας

Κατηγορία IFTTT στις   Αυγούστου 08, 2017  | 

Έχω πολλά χρόνια σε αυτη τη δουλειά. Μια δουλειά με πολλές χαρές, άλλες τόσες αναποδιές. Το σημαντικότερο που αποκόμισα όλα αυτα τα χρόνια είναι να γίνω φυσιογνωμιστής. Βλέπετε η καθημερινή επαφή με τον κόσμο σε κάνει λίγο πιο έτοιμο να “διαβάζεις” αυτόν που έχεις απέναντι σου.

Η συγκεκριμένη γυναίκα μας απασχόλησε κατα καιρούς με τα προσωπικά της τσαλιμάκια. Ήταν μοντέλο και μάλιστα εστεμμένο, και κάποια στιγμή σε ηλικία μόλις 24 ετών αποφάσισε να αφήσει το εύκολο χρήμα και την προβολή, να επιστρέψει στον τόπο της, να τρέξει την οικογενειακή επιχειρήση δίπλα στην μητέρα της και παράλληλα να μεγαλώνει μόνη την κόρη της Ολυμπία. Ξέρετε ε; Η ποιότητα των ανθρώπων εντοπίζεται στο να μπορούν να πούν όχι στο εύκολο. Είτε αυτό είναι χρήμα είτε ζωάρα. Και η νεαρή έκανε αυτό που ήθελε η καρδιά της… και όχι η τσέπη της. Επέστρεψε και έπεσε με τα μούτρα στην δουλειά. Βεβαίως είναι και γυναίκα.

Η Ελενα Κωνσταντινίδου όταν έχει χρόνο χαλαρώνει στην παραλία της Λεπτοκαρυάς… Και όταν αποφασίζει να το κάνει μοιράζει εγκεφαλικά…

Με πολλούς και πολλές να την χαζεύουν… Λογικό. Δεν είναι τυχαιο πως θεωρείται η πιο σέξι μανούλα της Ελλάδος…





nassos blog