Πείτε το όνομά της 3 φορές και θα εμφανιστεί στον καθρέφτη: Η Bloody Mary και ο τρομακτικός μύθος που την ακολουθεί! « Legemou

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Πείτε το όνομά της 3 φορές και θα εμφανιστεί στον καθρέφτη: Η Bloody Mary και ο τρομακτικός μύθος που την ακολουθεί!

Κατηγορία IFTTT στις   Αυγούστου 09, 2017  | 

Πρόκειται για έναν μύθο που προκαλεί τρόπο ακόμη και στους πιο τολμηρούς. Πολλές είναι οι ταυτότητες που έχουν δοθεί στον συγκεκριμένο αστικό μύθο.

Σίγουρα ένας από τους πιο ανησυχητικούς αστικούς μύθους γύρω από το υπερφυσικό, η Bloody Mary έχει πολλές παραλλαγές, οι περισσότερες εκ των οποίων αφορούν το κάλεσμα της λέγοντας το όνομα της 3-100 φορές μπροστά σε ένα καθρέφτη. Συχνά σε ένα σκοτεινό δωμάτιο, τα μεσάνυχτα, οι συμμετέχοντες σε αυτό το απόκοσμο "παιχνίδι" συνήθως τραγουδούν "Bloody Mary" 13 φορές, και τελικά το φάντασμα εμφανίζεται από πίσω τους και σε ορισμένες εκδοχές της ιστορίας, ή τους δολοφονεί βάναυσα ή τους τραβά μέσα στον καθρέφτη. Σε άλλες εκδοχές, επικαλούνται το φάντασμα της και ένα νεκρό πρόσωπο της επιλογής τους, με τους οποίους μπορούν να μιλήσουν μέχρι και 8 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα.

Ενώ η πραγματική ταυτότητα της Bloody Mary παραμένει ένα μυστήριο, έχει συνδεθεί με πάρα πολλές γυναίκες. Από κάποια μητέρα που αυτοκτόνησε επειδή κατηγορήθηκε λανθασμένα πως δολοφόνησε τα παιδιά της μέχρι τη Mary Worth, ένα από τα θύματα των δικών των μαγισσών του Σάλεμ, ακόμη και την Μαρία Α΄ της Αγγλίας, η οποία είχε μερικές αποβολές και ήταν γνωστή ως Bloody Mary για την εκτέλεση αμέτρητων αιρετικών.

Ο μύθος χρονολογείτε από τη δεκαετία του 1960, με δανεικά ονόματα από ιστορικά πρόσωπα. Η ιστορία αλλάζει συχνά ανάλογα με το ποιος την λέει και έχει γίνει ένας σύγχρονος αστικός μύθος.

πηγή: pronews.gr