Θρήνος για την 31χρονη Μαρία! Εξελίξεις με τον σύζυγο που την σκότωσε - Τι βρήκαν οι Αρχές « Legemou

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Θρήνος για την 31χρονη Μαρία! Εξελίξεις με τον σύζυγο που την σκότωσε - Τι βρήκαν οι Αρχές

Κατηγορία inews 365 στις   Αυγούστου 07, 2017  | 

Ποια η ποινή στον σύζυγο που σκότωσε την 31χρονη Μαρία από την Εύβοια;...

Στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια οδηγήθηκε το πρωί της Δευτέρας (07-08-2017) ο 30χρονος Χαλκιδέος.

Ο οποίος την Κυριακή το μεσημέρι παρέσυρε και σκότωσε κατά λάθος την 31χρονη αρραβωνιαστικιά του, Μαρία Παπαϊωάννου που ήταν 6 μηνών έγκυος, μέσα στη πυλωτή της οικίας που διέμενε το ζευγάρι, στην οδό Μέντας, στην Έξω Παναγίτσα της Εύβοιας.

Όπως αποκαλύπτει το EviaZoom.gr, ο 30χρονος αφέθηκε ελεύθερος ενώ όπως διαπιστώθηκε δεν ξέρει να οδηγεί ενώ δεν διαθέτει και δίπλωμα.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις και το πόρισμα της Ασφάλειας Χαλκίδας, η 31χρονη του ζήτησε να μετακινήσει το αυτοκίνητο που βλέπετε μέσα στη πυλωτή καθώς ήθελε να απλώσει τα ρούχα και το όχημα την εμπόδιζε.

Ο 30χρονος πήγε να μετακινήσει το αυτοκίνητο που ανήκει στην οικογένεια και έγινε το κακό. Κατά την διάρκεια ενός ελιγμού πάτησε απότομα το γκάζι και τραυμάτισε θανάσιμα την 31χρονη αρραβωνιαστικιά του.

Η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της, όπως και του εμβρύου που κυοφορούσε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τέλος του μήνα επρόκειτο να παντρευτούν με πολιτικό γάμο.

tromaktiko


from inews 365 http://ift.tt/2vxd9Z4
via IFTTT