Το συγκινητικό γενέθλιο τραγούδι ενός εγγονού στην 98χρονη γιαγιά του (video) « Legemou

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Το συγκινητικό γενέθλιο τραγούδι ενός εγγονού στην 98χρονη γιαγιά του (video)

Κατηγορία IFTTT στις   Αυγούστου 10, 2017  | 

Συγκίνηση προκαλεί το βίντεο ενός άνδρα που κάνει ένα ξεχωριστό δώρο στην υπερήλικη γιαγιά του που κλείνει τα 98 της χρόνια, θέλοντας με το δικό του τρόπο να πει σε όσους το δουν να περνούν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ο Ash Ruiz από το Sun Pointe Drive του Παλμ Μπιτς εύχεται στην αγαπημένη του γιαγιά με ένα τραγούδι, ένα τραγούδι που εκείνη λατρεύει όλα τα χρόνια της ζωής της. Το «Unforgettable» του Νατ Κινγκ Κόουλ φέρνει δάκρυα συγκίνησης στα μάτια της υπερήλικης, μιας και κρύβει πίσω του μια παράδοση.

«Όταν ήμουν 8 χρονών» λέει ο εγγονός της σύμφωνα με την Daily Mail «η γιαγιά Jean μου έμαθε να τραγουδάω το Unforgettable γιατί ήταν το αγαπημένο της τραγούδι και από τότε το τραγούδαγα μαζί της κάθε φορά που είχε γενέθλια, έγινε παράδοση. Έχω τις πιο γλυκές αναμνήσεις με τη γιαγιά μου που όλα τα έκανε με ένα τραγούδι, πάντα τραγούδαγε με την βελούδινη και πλούσια φωνή της».

Σύμφωνα με τον Ash η γιαγιά σταμάτησε να τραγουδά όταν έγινε 80 ετών και εκείνος φρόντισε, σε όποιο μέρος και αν βρισκόταν, να της εύχεται με το αγαπημένο της τραγούδι, ακόμα και μέσω τηλεφώνου ή Skype.

«Αυτή η χρονιά ήταν διαφορετική. Γινόταν 98 και ήθελα να κάνω τα πάντα για να την εκπλήξω και αυτό αποτυπώθηκε στο βίντεο. Όταν το είδα ξανά δεν μπόρεσα να καταλάβω πώς κρατήθηκα και δεν έκλαψα... Τα έχασα λίγο στο τέλος. Αυτό που δεν βλέπετε είναι τα δάκρυα και τα "σ'αγαπώ" μας» είπε.


newsbeast.gr