Μύκονος: Βγήκαν έτσι στην παραλία και ''τρέλαναν'' τους πάντες - Αθηνά Οικονομάκου και Νικολέττα Ράλλη μαγνήτισαν τα βλέμματα όλων (Βίντεο)! « Legemou

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Μύκονος: Βγήκαν έτσι στην παραλία και ''τρέλαναν'' τους πάντες - Αθηνά Οικονομάκου και Νικολέττα Ράλλη μαγνήτισαν τα βλέμματα όλων (Βίντεο)!

Κατηγορία IFTTT στις   Αυγούστου 13, 2017  | 

Οι καλλονές στις παραλίες της Μυκόνου αυξάνονται με το πέρασμα των ημερών...
Πολύ δύσκολο να περάσει απαρατήρητη στις παραλίες της Μυκόνου, μιας και οι περισσότεροι λουόμενοι «καρφώνουν» το βλέμμα τους πάνω της. Και δεν είναι να απορεί κανείς, αν κρίνουμε από την φυσική ομορφιά και τις αναλογίες του κορμιού της Αθηνάς Οικονομάκου.

Η ηθοποιός έχει σχεδόν εγκατασταθεί στο νησί των Ανέμων, μιας και ο σύντροφός της δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο κυκλαδίτικο νησί, και καταφέρνει να βάζει «φωτιά» σε κάθε της εμφάνιση. Με ολόσωμο μαγιό, η Αθηνά Οικονομάκου αναστάτωσε για ακόμα μια φορά κοσμική πλαζ του νησιού με το αψεγάδιαστο κορμί της που άνετα μπορεί να συγκριθεί με το σώμα 16άρας.


Στη Μύκονο όμως βρίσκεται και η Νικολέττα Ράλλη. Η παρουσιάστρια ψήφισε το νησί των ανέμων για άλλη μία φορά για τις καλοκαιρινές της διακοπές, ενώ φέτος έκανε εκεί και Πάσχα.

Η χυμώδης Νικολέττα εμφανίστηκε σε κοσμική παραλία αναστατώνοντας όλον τον αντρικό πληθυσμό. Με μόνο στοιχείο πάνω της το βεραμάν μπικίνι της, ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο τα προσόντα της, προκαλώντας πανικό!