Ο Φουρθιώτης και επίσημα άνεργος – Σε κατάθλιψη ο παρουσιαστής « Legemou

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Ο Φουρθιώτης και επίσημα άνεργος – Σε κατάθλιψη ο παρουσιαστής

Κατηγορία IFTTT στις   Αυγούστου 13, 2017  | 

Ο Μένιος Φουρθιώτης είναι άνεργος! Οριστικοποιήθηκε η εξαγορά του τηλεοπτικού σταθμού Έψιλον από τον Ιβάν Σαββίδη

Σύμφωνα με πηγές που πρόσκεινται στον Ιβάν Σαββίδη, το «deal» προβλέπει τη μεταβίβαση του 100% του σταθμού στον ομογενή επιχειρηματία.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής, στις 03:00, ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, η συμφωνία μεταβίβασης του τηλεοπτικού σταθμού «Epsilon TV» από τον επιχειρηματία Φίλιππο Βρυώνη στον Ιβάν Σαββίδη.

Πρόκειται για μια συμφωνία, που υπήρξε αποτέλεσμα διαπραγματεύσεων των τελευταίων ημερών. Βάσει πηγών, το «deal» προβλέπει τη μεταβίβαση του 100% του σταθμού στον ομογενή επιχειρηματία.

Πληροφορίες αναφέρουν πώς θα υπάρξει μια αρχική μεταβατική περίοδος έως και τις αρχές του Ιανουαρίου, ώστε ο σταθμός να αλλάξει το πρόγραμμά του, ενώ θα υπάρξει έμφαση στην ενημέρωση, αλλά και σε νέες παραγωγές.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως ήδη από την περασμένη εβδομάδα ο Ιβάν Σαββίδης είχε έρθει στην Αθήνα για να επιθεωρήσει τις εγκαταστάσεις του σταθμού, ενώ είχε υπάρξει κατ’ αρχήν συμφωνία για να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις.

Το πραγματικά «ζουμερό» κομμάτι της τρέχουσας εξέλιξης ωστόσο, έχει να κάνει με τη διαφαινόμενη απομάκρυνση του Μένιου Φουρθιώτη από το ανθρώπινο δυναμικό του «Ε». Διότι αν ισχύει κάτι τέτοιο (κι όλα δείχνουν πως ναι, ισχύει), σημαντικό κομμάτι του ελληνικού πληθυσμού κινδυνεύει από …βαριά κατάθλιψη όπως και ο ίδιος ο παρουσιαστής.

Άλλωστε, ήταν γνωστό πως εκατομμύρια τηλεθεατών παρακολουθούσαν καθημερινά κι ανελλιππώς αυτόν τον ΓΙΓΑΝΤΑ της ελληνικής τηλεόρασης…

Πηγή: protothema.gr