Στο φως της δημοσιότητας! Κατάθεση - σοκ από την οικιακή βοηθό της Άννας Βίσση... « Legemou

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Στο φως της δημοσιότητας! Κατάθεση - σοκ από την οικιακή βοηθό της Άννας Βίσση...

Κατηγορία IFTTT στις   Αυγούστου 07, 2017  | 

Στο φως της δημοσιότητας η κατάθεση της οικιακής βοηθού της Άννας Βίσση για τη...
ληστεία που έγινε στο σπίτι της από τη συμμορία των Ρομά. Η γυναίκα που έχει καταγωγή από την Αλβανία, αποκάλυψε πως η τσιγγάνικη μαφία είχε πάρει πληροφορίες και στόχευε στο χρηματοκιβώτιο της Άννας Βίσση.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Freddo, η οικιακή βοηθός υποστήριξε πως η μαφία γνώριζε πως η Άννα Βίσση την προηγούμενη μέρα της ληστείας έφυγε για τη Νέα Υόρκη, όπου ζει η κόρη της Σοφία, καθώς επίσης και πώς ήξεραν πού βρίσκεται το χρηματοκιβώτιο μέσα στο σπίτι.

“Εργάζομαι ως οικιακή βοηθός στην οικία της κυρίας Βίσση που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ω… και Κ… στην Εκάλη, Αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο, πρώτο όροφο και σοφίτα. Η κυρία Βίσση έλειπε στο εξωτερικό από τις 8/10/2016 και θα επέστρεφε σε δέκα μέρες. Στις 20:45 στις 9 Οκτωβρίου ενημερώθηκα τηλεφωνικά από την εταιρεία φύλαξης ότι ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός. Εγώ επειδή έλειπα ενημέρωσα τηλεφωνικά τον φύλακα της οικίας, να έρθει να ελέγξει. Στις 21:25 ενημερώθηκα ότι η πόρτα του κήπου ήταν ανοιχτή και η μπαλκονόπορτα στο ισόγειο σπασμένη. Άμεσα ενημέρωσα τηλεφωνικά τον Νίκο Καρβέλα ότι είχε λάβει χώρα διάρρηξη, καθώς και αυτός διαθέτει κλειδί του σπιτιού. Σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εταιρεία φύλαξης μου ανέφεραν ότι στις 19:11 ο συναγερμός αφοπλίστηκε και στις 20:15 οπλίστηκε”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Και συμπλήρωσε πως η συμμορία είχε ως στόχο αποκλειστικά το χρηματοκιβώτιο, καθώς γνώριζε που βρισκόταν και δεν χρειάστηκε, οι ληστές να ψάξουν κάτι άλλο στο σπίτι.

“Την 10/10 στις 9:00 το πρωί έφθασα στο σπίτι και διαπίστωσα ότι ο ή οι δράστες έσπασαν τον πίνακα του συναγερμού που βρίσκεται κάτω από τις σκάλες, έκοψαν τα καλώδια του ΟΤΕ και στη συνέχεια ανέβηκαν στην κρεβατοκάμαρα της κυρίας Βίσση στον πρώτο όροφο και συγκεκριμένα μέσα από την ντουλάπα αφαίρεσαν ένα χρηματοκιβώτιο. Σε τηλεφωνική επικοινωνία με την κυρία Βίσση, μου ανέφερε πως μέσα στο χρηματοκιβώτιο υπήρχαν ένα κολιέ από φίλντισι, με χρυσή αλυσίδα, μάρκας Van Cleef & Arpels, ένα γυναικείο ρολόι Rolex με πράσινο καντράν και ένα μεγάλο πορτοφόλι”, συμπλήρωσε.

tromaktiko