Η απόλυτη φαντασίωση. Μοντέλο «παίζει» με τις άτακτες φίλες της « Legemou

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Η απόλυτη φαντασίωση. Μοντέλο «παίζει» με τις άτακτες φίλες της

Κατηγορία IFTTT στις   Αυγούστου 10, 2017  | 

Οι Κινέζοι λένε πως μια εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις. Και μάλλον έχουν δίκαιο. Με δεδομένο ότι δεν μετρώνται οι λέξεις που απαιτούνται για να περιγράψει κανείς την απόλυτη φαντασίωση. Γιατί αν προσθέσουμε κι αυτές τότε οι χίλιες είναι πολύ λίγες.

Η παρακάτω εικόνα προκαλεί εγκεφαλικά στο ανδρικό πληθυσμό. Το νεαρό κορίτσι πήγε στη θάλασσα με τις φίλες της για να δροσιστούν. Ωστόσο φαίνεται πως τα άτακτα κορίτσια είχαν άλλες ορέξεις. Όπως θα δείτε στη φωτογραφία που δημοσίευσε το προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, το μοντέλο και οι «κολλητές» έβγαλαν το πάνω μαγιό και πόζαραν πλάτη στο φωτογραφικό φακό δείχνοντας μάλιστα την καυτή πίσω όψη τους. Άραγε ποιος του τράβηξε; Ποιος τυχερός;

Η ίδια έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας «Οταν εισαι μονη σου με τις κολλητές σου σε ερημική παραλια… Καλημέρα από μας! Στην Βραζιλία τώρα κάνουν διαγωνισμο για τα «καλύτερα οπισθια και φυσικά» για να δουν ποια ειναι καλυτερη…εμεις εδω στην Κυπρο όλες ειμαστε καλες!». Ο λόγος για την Κύπρια Βιολέτα Λόρενς, η οποία συμμετείχε στο διαγωνισμό ομορφιάς Σταρ Κύπρος.

Απολαύστε…



nassos blog