Απόφαση "Βόμβα" στα Ελληνικά ΜΜΕ! Αύριο απολύονται όλοι οι εργαζόμενοι του... « Legemou

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Απόφαση "Βόμβα" στα Ελληνικά ΜΜΕ! Αύριο απολύονται όλοι οι εργαζόμενοι του...

Κατηγορία IFTTT στις   Αυγούστου 09, 2017  | 



Με κινούμενη άμμο μοιάζει το τοπίο των ΜΜΕ στην Ελλάδα...
Κάποιοι βουλιάζουν και εξαφανίζονται, άλλοι προσπαθούν να πιαστούν από ένα κλαδί για να σωθούν και, τέλος, άλλοι ενώνουν δυνάμεις μήπως και κρατηθούν στην επιφάνεια.

Μέχρι τώρα μεγάλο ερώτημα αποτελεί ο ΔΟΛ του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο επιχειρηματίας και πρόεδρος του Ολυμπιακού μπορεί να προχωράει σε μετεγγραφές για την ομάδα (ο διεθνής αμυντικός μέσος Γκιγιόμ Ζιλέ ήρθε χθες το απόγευμα ως το νέο απόκτημα των «ερυθρολεύκων»), αλλά τηρεί σιγήν ιχθύος σε σχέση με τον ΔΟΛ.

Ούτε καν έχει εμφανιστεί στη Μιχαλακοπούλου αφήνοντας στο σκοτάδι τον κόσμο που δουλεύει εκεί. Αύριο απολύονται όλοι οι εργαζόμενοι του ΔΟΛ, όπως τους ενημέρωσε την προηγούμενη εβδομάδα ο ειδικός διαχειριστής που ανέλαβε την εκκαθάριση του Συγκροτήματος.

Τους προέτρεψε μάλιστα να συμπληρώσουν τα ειδικά έντυπα του ΟΑΕΔ. Από αύριο θα είναι και τυπικά απολυμένοι, αλλά ουδείς γνωρίζει πότε θα προσληφθούν από την καινούργια εταιρεία που θα διαχειρίζεται «Τα Νέα» και «Το Βήμα», την «Alter Ego» του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ουδείς γνωρίζει και πόσοι από αυτούς θα προσληφθούν.

Ούτε και ποιες θα είναι οι νέες εργασιακές συνθήκες. Οπως όλα δείχνουν, δεν αποκλείεται να αποφασιστεί διακοπή της έκδοσης των δύο εφημερίδων για ένα χρονικό διάστημα ώστε να επιτευχθεί η μετάβαση στη νέα κατάσταση.

Κάποιοι εργατολόγοι επισημαίνουν ότι είναι υποχρεωτική αυτή η διακοπή εφόσον δεν θα θέλει η «Alter Ego» να θεωρηθεί η συνέχεια του ΔΟΛ αναλαμβάνοντας έτσι και όλες τις υποχρεώσεις απέναντι στους εργαζόμενους. Αλλοι υποστηρίζουν ότι δεν χρειάζεται διακοπή. Οπως και να έχει σήμερα προγραμματίζουν συνέλευση στη Μιχαλακοπούλου.