Ανατριχιαστικές εικόνες αμβλώσεων σε όλα τα στάδια της κύησης – Να γιατί η έκτρωση είναι ουσιαστικά δολοφονία! – Πολύ σκληρές εικόνες.. Προσοχή!! « Legemou

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Ανατριχιαστικές εικόνες αμβλώσεων σε όλα τα στάδια της κύησης – Να γιατί η έκτρωση είναι ουσιαστικά δολοφονία! – Πολύ σκληρές εικόνες.. Προσοχή!!

Κατηγορία IFTTT στις   Αυγούστου 13, 2017  | 

Πριν από την έκτη εβδομάδα κύησης, η άμβλωση δεν αφήνει κανένα αναγνωρίσιμο υπόλειμμα του εμβρύου. Το μικροσκοπικό έμβρυο, που ακόμη δεν έχει αναγνωρίσιμα, ανθρώπινα χαρακτηριστικά “τεμαχίζεται” ολοκληρωτικά στη διαδικασία της άμβλωσης.
Στην περίπτωση της έκτρωσης με χάπια, πριν την έκτη εβδομάδα κύησης (χειρουργικές αμβλώσεις σπάνια γίνονται πριν από την 7η εβδομάδα), αν και το έμβρυο δεν έχει ακόμη ανθρώπινη μορφή, η καρδιά του χτυπά από την 21η ημέρα της σύλληψης και το κορίτσι ή το αγόρι (το φύλο καθορίζεται κατά τη σύλληψη) έχει εγκεφαλικά κύματα στο τέλος της 5ης εβδομάδας και είναι ένας οργανισμός που διαρκώς μεγαλώνει και εξελίσσεται. Ήδη κατά τη διάρκεια τις 6ης εβδομάδας όλα τα τμήματα του σώματος έχουν σχηματιστεί.
Στην 6η εβδομάδα τα δάχτυλα στα άκρα αρχίζουν να διαχωρίζονται.
Μια άμβλωση σ’ αυτό το στάδιο μπορεί να μοιάζει με την παραπάνω φωτογράφια.
Το έμβρυο στη πάνω φωτογραφία προέρχεται από αποβολή και είναι ακόμη μέσα στον αμνιακό του σάκο. Αν γινόταν άμβλωση με χάπια σ’ αυτό το στάδιο της εγκυμοσύνης, τότε το έμβρυο θα είχε κυριολεκτικά διαλυθεί.
Κάποια μέλη του εμβρύου είναι πια αναγνωρίσιμα σε μια έκτρωση κατά την  εβδομάδα κύησης.

8 weeks
Στην  εμβδομάδα της εγκυμοσύνης το έμβρυο παίρνει ακόμη πιο ανθρώπινη μορφή.
Στην 9η εβδομάδα τα χαρακτηριστικά του είναι ακόπη πιο σχηματισμένα. Πάνω από το 40% των αμβλώσεων γίνονται μετά την 9η εβδομάδα κύησης!!! 

Στη 10η εβδομάδα το έμβρυο έχει πια ένα πολύ αναγνωρίσιμο πρόσωπο.
Στην 11η εβδομάδα έχει αναπτυχθεί εντυπωσιακά.
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες αμβλώσεων σε πιο προχωρημένη εγκυμοσύνη από τη 13η εβδομάδα και άνω.
13η Εβδομάδα Κύησης
15η Εβδομάδα Κύησης
16η Εβδομάδα Κύησης
18η Εβδομάδα Κύησης
20η Εβδομάδα Κύησης
21η Εβδομάδα Κύησης
22η Εβδομάδα Κύησης
24η Εβδομάδα Κύησης
28η Εβδομάδα Κύησης
Έκτρωση στο τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης! Νόμιμη σε κάποια κράτη, παράνομη σε άλλα.