Αναγνώστης καταγγέλλει: Η απόδειξη του σουβλατζή ήταν για... κέρασμα του τραπεζιού « Legemou

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Αναγνώστης καταγγέλλει: Η απόδειξη του σουβλατζή ήταν για... κέρασμα του τραπεζιού

Κατηγορία inews 365 στις   Αυγούστου 06, 2017  | 

Αγαπητό ,
νωρίς το απόγευμα σήμερα, βρέθηκα σε παραθαλάσσιο σουβλακοπωλείο του Αμάρυνθου, όπου εγώ και η οικογένειά μου καθίσαμε να φάμε. Αφού τελειώσαμε το...
φαγητό, ζητήσαμε τον λογαριασμό για να πληρώσουμε. Αυτό που μας ήρθε, ήταν η εικόνα που απαθανάτισα πιο κάτω, δηλαδή η παραγγελία μας. Πριν από εμάς έφυγαν τουλάχιστον τρεις παρέες χωρίς να λάβουν απόδειξη, αλλά το χειρόγραφο δελτίο παραγγελίας όπως και εγώ!

Θα μπορούσα να φύγω χωρίς να πληρώσω, αλλά να δηλώσω ακόμα και την ιδιότητά μου (που σίγουρα δεν θα άρεσε στον επιχειρηματία), αλλά πολύ ευγενικά είπα πως "Θα δείξω επιείκεια αυτή τη φορά. Παρακαλώ όπως έρθει η νόμιμη απόδειξη."

Πράγματι, πριν πληρώσω ήρθε η απόδειξη και άφησα και πουρμπουάρ μιας και τα φαγητά για τουριστικό σημείο ήταν αρκετά προσεγμένα. Η απόδειξη λίγο πριν τις 6 το απόγευμα και με μαγαζί που δουλεύει από το πρωί και μάλιστα Κυριακή, ήταν η 9η ενώ στο σύνολο είχαν κοπεί λίγο παραπάνω από 3500! Καταλαβαίνετε λοιπόν, για τι φοροκλοπή μιλάμε τελικά.

Να τονίσω πριν κατηγορηθώ από κάποιους που μπορεί να πουν ότι οι επιχειρηματίες καλά κάνουν και κλέβουν το κράτος, αλλά να τονίσω πως με τέτοιες νοοτροπίες και μαύρο χρήμα, τελικά όλοι πληρώνουμε τη ζημιά. Ιδίως, όταν μιλάμε για επιχειρήσεις σε τουριστικά μέρη με τζίρους ημερησίως πάνω από 3 χιλιάδες ευρώ.

Αναγνώστης


Και η νόμιμη απόδειξη:


tromaktiko


from inews 365 http://ift.tt/2fjkVPQ
via IFTTT