Συγκλονιστικό βίντεο: Απίστευτη συντριβή ελικοπτέρου στις Άλπεις και κανείς δεν χάνει τη ζωή του! « Legemou

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Συγκλονιστικό βίντεο: Απίστευτη συντριβή ελικοπτέρου στις Άλπεις και κανείς δεν χάνει τη ζωή του!

Κατηγορία IFTTT στις   Αυγούστου 10, 2017  | 

Πως συνέβη να συντριβεί ένα ελικόπτερο διάσωσης στα βουνά των ΄Αλπεων χωρίς να χάσουν τη ζωή τους ούτε ο διασώστης, ούτε ο πιλότος, ούτε κι ο ορειβάτης που βρισκόταν εντός του επειδή αντιμετώπιζε καρδιακό πρόβλημα;

Εκτός από τύχη - βουνό, σ' αυτό συνέβαλε η ψυχραιμία κι η εμπειρία του χειριστή του ελικοπτέρου, ο οποίος με επιδεξιότητα κατάφερε να μην βρεθεί στο γκρεμό με αποτέλεσμα να χαρακτηρίζεται από τα διεθνή μέσα ως αληθινός ήρωας.

Το συνεργείο διάσωσης έζησε αυτή την απίστευτη εμπειρία στις αυστριακές Άλπεις κατά τη διάρκεια επιχείρισης αεροδιακομιδής ενός ορειβάτη που είχε καρδιακό πρόβλημα.

Στο βίντεο που κατέγραψε άλλος ορειβάτης φαίνεται αρχικά το ελικόπτερο να πλησιάζει έναν διασώστη και τον ορειβάτη. Αφού ο διασώστης καταφέρνει να τοποθετήσει μέσα στο ελικόπτερο τον ασθενή ορειβάτη, ο πιλότος του ελικοπτέρου προσπαθεί να πάρει ύψος.

Αντί όμως να συμβεί αυτό το ελικόπτερο αρχίζει να κινείται εκτός ελέγχου με τον διασώστη να προσπαθεί να απομακρυνθεί καθώς διατρέχει άμεσο κίνδυνο.

Δευτερόλεπτα αργότερα το ελικόπτερο συντρίβεται στη βουνοπλαγιά χωρίς, ως εκ θαύματος, κανείς να τραυματιστεί σοβαρά.

Δείτε το βίντεο:


athensmagazine.gr