Δείτε τι έκανε θεόμουρλος πατέρας για να πείσει την κόρη του να ντύνεται πιο σεμνά... « Legemou

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Δείτε τι έκανε θεόμουρλος πατέρας για να πείσει την κόρη του να ντύνεται πιο σεμνά...

Κατηγορία IFTTT στις   Αυγούστου 13, 2017  | 



Κανένας πατέρας δεν χαίρεται όταν βλέπει την έφηβη κόρη του να κυκλοφορεί ημίγυμνη, με προκλητικά σορτσάκια...
Κάποια στιγμή όμως ο Σκοτ Μάκιντος έκρινε πως το βλαστάρι του το είχε παρακάνει. Ο Αμερικανός αποδείχθηκε λοιπόν ο πιο εφευρετικός μπαμπάς του κόσμου, καθώς δεν δίστασε να ρεζιλευτεί, κυκλοφορώντας ο ίδιος με ένα γελοίο προκλητικό σορτσάκι, προκειμένου να της βάλει μυαλό.

Η ιδέα του ήρθε όταν ένα βράδυ η οικογένεια αποφάσισε να βγει για φαγητό. Οταν η σύζυγός του ζήτησε από την κόρη τους να φορέσει ένα πιο σεμνό σορτσάκι και εκείνη αρνήθηκε, ο Μάκιντος ανέλαβε δράση.

 Επιασε ένα τζιν παντελόνι του, το έκοψε όσο πιο κοντό μπορούσε και ήταν έτοιμος.Εννοείται πως όλοι τους κοίταζαν αποσβολωμένοι όπου πήγαν εκείνο το βράδυ. «Δεν μου είπε »ευχαριστώ μπαμπά, το κατάλαβα, υπέροχο μαθημα». Δεν νομίζω αν έλαβε το μήνυμα ότι το πιο σεμνό είναι πιο όμορφο. Αλλά η κόρη μου θα ξέρει πάντα ότι ο μπαμπάς της την αγαπά τόσο πολύ, που δεν διστάζει να ρεζιλευτεί για χάρη της», είπε ο Μάκιντος.

Η κόρη του πάντως δημοσίευσε τη φωτογραφία του στο Tumblr και από τότε έχει κάνει το γύρο του κόσμου. Όσο για το μάθημα; «Δεν την έχω ξαναδεί με σορτσάκι από τότε. Νομίζω πως πλέον ντύνεται λίγο καλύτερα», είπε ο πατέρας της.