Το σ eξ toy έγινε «φονικό όπλο»: Την πυροβόλησε στα γεννητικά όργανα και την παράτησε « Legemou

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Το σ eξ toy έγινε «φονικό όπλο»: Την πυροβόλησε στα γεννητικά όργανα και την παράτησε

Κατηγορία IFTTT στις   Αυγούστου 07, 2017  | 

Μετά το τραγικό συμβάν ο άντρας ειδοποίησε αμέσως τη διεύθυνση του ξενοδοχείου και την αστυνομία, παράτησε το όπλο και εξαφανίστηκε, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή της γυναίκας.

Δέκα χρόνια φυλακή «έφαγε» ένας Βρετανός που πυροβόλησε τη σύντροφό του στα γεννητικά όργανα, προκαλώντας της σοβαρά τραύματα. 

Ο 47χρονος David Andrew Jeffers χρησιμοποίησε το όπλο ως σeξουαλική φαντασίωση, όπως ο ίδιος υποστήριξε, κατά τη διάρκεια ερωτικών περιπτύξεων που είχε με την γυναίκα στο δωμάτιο ξενοδοχείου στην πόλη Στόκπορτ, στην περιοχή Γκρέιτερ Μάντσεστερ. 

Το φονικό όπλο περιγράφεται ως μικρού μεγέθους, με χρήση εξόντωσης παρασίτων. Στις αρχές ισχυρίστηκε, αρχικά, ότι το όπλο το βρήκε στις τουαλέτες μιας παμπ, ενώ μετά δήλωσε ότι το πήρε από ένα δάσος.

Μετά το τραγικό συμβάν ο άντρας ειδοποίησε αμέσως τη διεύθυνση του ξενοδοχείου και την αστυνομία, παράτησε το όπλο και εξαφανίστηκε, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή της γυναίκας. «Την παράτησε αιμόφυρτη μέσα στο δωμάτιο», περιγράφουν οι αρχές. 

«Με πυροβόλησε. Τρέμω. Φοβάμαι ότι θα πεθάνω», δήλωνε έντρομη η γυναίκα, όταν παρελήφθη για τις πρώτες βοήθειες και κατά τη μεταφορά της στα Επείγοντα.

Πηγή: protothema.gr