Οι προκλητικές δηλώσει Ζουράρι που εξόργισαν Ολυμπιακό και Άρη « Legemou

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Οι προκλητικές δηλώσει Ζουράρι που εξόργισαν Ολυμπιακό και Άρη

Κατηγορία IFTTT στις   Ιανουαρίου 14, 2018  | 

Τι απάντησαν οι δύο ομάδες

Φωτιές άναψαν οι δηλώσεις του υφυπουργού Παιδείας Κώστα Ζουράρι για τον Ολυμπιακό και τον Άρη. Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Μetropolis 95,5» ο κ. Ζουράρις είπε χαρακτηριστικά για τις δύο ομάδες:

Για τον Ολυμπιακό: «Στο κατώτερο τμήμα του στεατοπυγικού μου υποσυστήματος και ειδικώς με μια τάση προς το εμπρόσθιο τμήμα του στεατοπυγικού μου υποσυστήματος κάθισαν 10.000 γαύροι…» είπε για τον Ολυμπιακό.

Υποτιμητικά μίλησε και για τον Άρη λέγοντας: «Ποιος τον γα[...] τον Άρη».

Η απάντηση ήρθε αμέσως από τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστα Καραπαπά. Σε δήλωσή του στο Facebook ο κ. Καραπαπάς χαρακτήρισε τον υφυπουργό «σκουλήκι» και «γελοίο».

kara

Η απάντηση του Άρη

Ο Άρης έδωσε την απάντησή του στα όσα είπε στη συνέντευξή του ο κ. Ζουράρις. Κάλεσε μάλιστα τον κ. Τσίπρα να παρέμβει και να τον καθαιρέσει.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης

«Όσοι διαθέτουν ίχνος, έστω, σοβαρότητας και αυτοσεβασμού, έχουν πάψει προ πολλού να ασχολούνται στα σοβαρά με τον γραφικό…  Ζουράρι. Εδώ και πολλά χρόνια έχει χάσει κάθε επαφή με τη σοβαρότητα, προφανώς λόγω… ηλικίας. Έχει το ακαταλόγιστο ο άνθρωπος…

Με την θεσμική του ιδιότητα, όμως, αυτή του υφυπουργού Παιδείας, υπέπεσε σήμερα σ’ ένα ολέθριο ολίσθημα, σ’ ένα ραδιοφωνικό παραλήρημα, που είχε ύφος πεζοδρομίου (σ’ αυτά είναι καλός…).

Και γι’ αυτό είμαστε υποχρεωμένοι να ασχοληθούμε –δυστυχώς- μαζί του. Ο Ζουράρις είναι πολύ μικρός για να πιάνει στο στόμα του τον ΑΡΗ.

Το ποιος είναι ο ΑΡΗΣ και ο κόσμος του θα το διαπιστώσει ο ίδιος προσωπικά στις επόμενες εκλογές. Θα πρέπει να γνωρίζει ο γραφικός Ζουράρις ότι ο λαός του ΑΡΗ, όπως ξέρει να επιβραβεύει, ξέρει και να τιμωρεί. Με αμείλικτο τρόπο μάλιστα. Όποιος… σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες…

Δεν θα πούμε τίποτα περισσότερο γι’ αυτόν. Καλούμε, όμως, τον Πρωθυπουργό, κ. Αλέξη Τσίπρα, να παρέμβει άμεσα και να τον καθαιρέσει από το πόστο που κατέχει.  Διότι, οι χυδαίες βωμολοχίες του υφυπουργού του προκαλούν διχαστικές τάσεις με απρόβλεπτες συνέπειες.

Πέραν τούτου, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ έχει στη διάθεσή της το ηχητικό απόσπασμα της συνέντευξης και θα πράξει τα δέοντα. Ελπίζουμε, μόνο, να μην… κρυφτεί πίσω από τη βουλευτική του ασυλία.

Τέλος, εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας για τη στάση που κράτησε ο ραδιοφωνικός παραγωγός (σε σταθμό της Θεσσαλονίκης μάλιστα!!!), που φιλοξένησε τον Ζουράρι. Αντί να τον εγκαλέσει τη στιγμή που εκφραζόταν χυδαία για τον ΑΡΗ, αυτός προτίμησε να χαριεντίζεται μαζί του… Τον αφήνουμε στην κρίση του κόσμου».


from STROUMFAKI.GR http://ift.tt/2mBLoZO
via IFTTT