Όταν πέθανε η γυναίκα του, αφήνοντάς τον με 5 παιδιά, ήταν απαρηγόρητος. Τότε θυμήθηκε τι του είπε εκείνη την ΤΡΑΓΙΚΗ Νύχτα… « Legemou

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Όταν πέθανε η γυναίκα του, αφήνοντάς τον με 5 παιδιά, ήταν απαρηγόρητος. Τότε θυμήθηκε τι του είπε εκείνη την ΤΡΑΓΙΚΗ Νύχτα…

Κατηγορία IFTTT στις   Φεβρουαρίου 25, 2018  | 

Τον Ιανουάριο του 2016, οι Casi και Joey Rott έφεραν στον κόσμο τα υγιή τρίδυμα τους. Οι δύο μεγάλες αδερφές τους – Chloe, 6 και Tenley, 2 – ανυπομονούσαν να τα γνωρίσουν. Η Casi επανήλθε γρήγορα αφού γέννησε τα δύο αγόρια και το ένα κορίτσι. Δύο μέρες αργότερα όμως, ξύπνησε μέσα στα χαράματα με πολύ έντονους πόνους στο στήθoς.

Ο Joey την μετέφερε αμέσως στο νοσοκομείο, όπου η αξονική έδειξε πως είχε δημιουργηθεί θρόμβος στα πνευμόνια της. Μετά από θεραπεία και άλλες εξετάσεις, φάνηκε πως δεν υπήρχε άλλος θρόμβος, αν και η καρδιά της ήταν πολύ κουρασμένη. Επειδή δεν είχε κάποιο άλλο σύμπτωμα, μετά από λίγες μέρες της έδωσαν εξιτήριο.

Το ζευγάρι ήταν έτοιμο να αφήσει την περιπέτεια αυτή πίσω τους και να επικεντρωθούν στην οικογένειά τους.


Στις 5 Φεβρουαρίου, τελικά κατάφερε να κρατήσει και τα 3 της παιδιά στην εντατική για πρώτη φορά.


Αφού γύρισαν σπίτι, πέρασαν το πρωινό ετοιμάζοντας το δωμάτιο των παιδιών. Ο Joey πήρε τις Chloe και Tenley από το σχολείο και μετά η Casi πέρασε λίγο ποιοτικό χρόνο μαζί τους.

Αργότερα την ίδια μέρα, η Casi έχασε τη ζωή της χωρίς κανείς να το περιμένει. Ήταν μόλις 10 μέρες μετά τη γέννηση των τρίδυμων όταν η ζωή τους άλλαξε για πάντα.

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν τον πόνο και το σοκ που ένιωσε ο Joey. Λέει πως τις τελευταίες της στιγμές που πέρασε με την Chloe και την Tenley ήταν πιο χαρούμενη από ποτέ.

Έτσι, ο Joey έμεινε μόνος του να μεγαλώνει 5 υπέροχα παιδιά, αν και ευτυχώς έχει όση βοήθεια και υποστήριξη χρειάζεται από τους αγαπημένους του. Μία σελίδα Gofundme δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τον Joey να προσφέρει τα απαραίτητα στα παιδιά του.


Η Casi τελικά ποτέ δεν κατάφερε να καλωσορίσει τα τρίδυμα στο σπίτι της στο Κάνσας

Τώρα, ο Joey προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Παρόλο που παραδέχεται πως είναι πολύ δύσκολο να βρει τις ισορροπίες, είναι πολύ δυνατός και προσπαθεί να βρει λύσεις.


Έχουν υπάρξει πολλές στιγμές που ένιωθε πως δεν άντεχε όλο τον πόνο και την θλίψη. Αλλά έχει παραμείνει δυνατός για χάρη των παιδιών του.

‘Πρέπει να είσαι εκεί για τα παιδιά σου. Δεν μπορείς απλά να τα παρατήσεις, γιατί έχεις 5 ανθρώπους που στηρίζονται πάνω σου.’ 


from STROUMFAKI.GR http://ift.tt/2GIKWAt
via IFTTT