Η στιγμή που ξεσπά η πυρκαγιά στη Ρωσία που στοίχισε τη ζωή σε 64 ανθρώπους « Legemou

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Η στιγμή που ξεσπά η πυρκαγιά στη Ρωσία που στοίχισε τη ζωή σε 64 ανθρώπους

Κατηγορία IFTTT στις   Μαρτίου 26, 2018  | 

Τουλάχιστον 64 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες Κυριακή σε ένα εμπορικό κέντρο της πόλης της Σιβηρίας Κεμέροβο και η οποία ξεκίνησε από μια κινηματογραφική αίθουσα, ανακοίνωσαν σήμερα (26/3) Ρώσοι ερευνητές προσθέτοντας ότι κάποια από τα θύματα ήταν παιδιά.ε εμπορικό κέντρο με χώρους ψυχαγωγίας στην περιοχή Κεμέροβο της Σιβηρίας.

Σύμφωνα με τις αρχές, τις οποίες επικαλείται το Ria Novosti, ο επιβεβαιωμένος αριθμός των νεκρών παιδιών είναι εννέα, αλλά ο αριθμός των αγνοούμενων παραμένει άγνωστος και ανέρχεται σε δεκάδες.

Ένας 11χρονος και μια 18χρονη, οι οποίοι πήδηξαν από το παράθυρο του τρίτου ορόφου για να γλιτώσουν από τις φλόγες, νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Rossia 24 η υπουργός Υγείας Βερόνικα Σκβορτσόβα.

Συνολικά 11 άνθρωποι νοσηλεύονται.

Δείτε βίντεο από το σημείο:


Η πυρκαγιά, μια από τις φονικότερες που έχουν σημειωθεί στη Ρωσία μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης, εξαπλώθηκε στους πάνω ορόφους του εμπορικού κέντρου Zimnyaya Vishnya χθες το μεσημέρι, όπου βρίσκονται αίθουσες κινηματογράφου και ένας παιδότοπος.

Οι υπηρεσίες εκτάκτων αναγκών ανακοίνωσαν αρχικά ότι έθεσαν σε έλεγχο τη φωτιά, αλλά αργότερα είπαν ότι αναζωπυρώθηκε και ότι οι διασώστες δίνουν μάχη για να φθάσουν στους πάνω ορόφους του κτιρίου καθώς η οροφή έχει καταρρεύσει.


from STROUMFAKI.GR https://ift.tt/2pF5oMS
via IFTTT