26χρονη μητέρα ξυλοκόπησε και ξύρισε τα κεφάλια των 4 παιδιών της επειδή της έφαγαν το παγωτό « Legemou

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


26χρονη μητέρα ξυλοκόπησε και ξύρισε τα κεφάλια των 4 παιδιών της επειδή της έφαγαν το παγωτό

Κατηγορία IFTTT στις   Μαΐου 05, 2018  | 

Μια μητέρα από το Idaho κατηγορείται ότι χτύπησε τα παιδιά της με μια βρεγμένη ζώνη και ξύρισε τα κεφάλια τους επειδή έφαγαν το παγωτό της.

Η 26χρονη Priscilla Zapata, καταδικάστηκε τη Δευτέρα σε 30 ημέρες φυλάκισης αφού κρίθηκε ένοχη για κακομεταχείριση παιδιών.

Η Zapata, από τη Nampa, χτύπησε και τα τέσσερα παιδιά της, ηλικίας από τριών έως εννέα ετών, με μία βρεγμένη ζώνη επειδή έφαγαν το παγωτό της, τον Ιούλιο του 2017. Η μητέρα συνελήφθη τον Οκτώβριο.

Priscilla Zapata, 26, was sentenced to 30 days in jail and four years of felony probation on Monday after she was found guilty of felony injury to a child

Μία από τις δύο κόρες της Zapata είπε ότι η μητέρα της την άρπαξε από το λαιμό και την έσπρωξε στον τοίχο έτσι ώστε να στέκεται στις μύτες των δακτύλων της.

Το κορίτσι δήλωσε στην αστυνομία ότι ένιωθε πως θα πεθάνει, σύμφωνα με την  KTVB.

Είπε επίσης ότι νόμιζε πως η μητέρα της προσπαθούσε να την σκοτώσει.

Zapata, of Nampa, beat all four of her children - aged three to nine years old - with a belt after they ate her ice cream in July 2017. She was arrested in October

Η άλλη κόρη της Zapata είπε ότι η μητέρα της την χτύπησε «παντού», την τσίμπησε, έχωσε το πρόσωπό της στο παγωτό και την πέταξε στον τοίχο.

Μία από τις κόρες αποκάλυψε επίσης ότι δεν είπε τίποτα όταν η Zapata ξύριζε το κεφάλι της γιατί φοβόταν ότι η μητέρα της θα την τραυμάτιζε με το ξυράφι.

Η Zapata χτυπούσε επίσης το μικρότερο παιδί της με ένα παιχνίδι, σύμφωνα με τις αρχές.

Μια ιατρική εξέταση αποκάλυψε «σοβαρούς μώλωπες» που έδειξαν ότι και τα τέσσερα παιδιά κακοποιούνταν επανειλημμένα, σύμφωνα με το News of East Idaho.

Τα παιδιά βρίσκονται τώρα υπό την εποπτεία του Υπουργείου Υγείας και Πρόνοιας του Idaho και βρίσκονται σε σπίτια μελών της οικογένειας.

Η Zapata είπε στους συγγενείς της ότι «τα έχασε» όταν είδε ότι τα παιδιά έφαγαν το παγωτό της.



Ο εισαγγελέας του Canyon County, κος Bryan Taylor, δήλωσε ότι η κατηγορούμενη λαμβάνει από τότε συμβουλές και μαθήματα ανατροφής.

“Είναι προφανές ότι η κ. Zapata έχει κάποια σοβαρά ξεσπάσματα θυμού που πρέπει να αντιμετωπίσει,” είπε ο Taylor.

“Είμαι αισιόδοξος ότι μπορεί να επωφεληθεί από τη βοήθεια που έχει στη διάθεσή της, αν κάνει τις κατάλληλες αλλαγές στη ζωή της για να γίνει καλύτερος γονέας.”

Ο δικαστής George Southworth καταδίκασε αρχικά τη Zapata σε πέντε χρόνια φυλάκισης πριν αναστείλει την ποινή της.

“Θα λάβετε την κατάλληλη θεραπεία και συμβουλές για να μάθετε πώς να χειριστείτε καλύτερα τα παιδιά σας,” είπε.

“Έχετε προκαλέσει μεγάλη ζημιά στα παιδιά σας και θα σας πάρει πολύ χρόνο, αν τα καταφέρετε ποτέ, να ξανακερδίσετε την εμπιστοσύνη τους.”


from STROUMFAKI.GR https://ift.tt/2jxHL58
via IFTTT