«Νέκρωσε» η Μυτιλήνη: Υποδέχτηκαν τον Τσίπρα με κλειστά τα μαγαζιά και έρημη πόλη « Legemou

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


«Νέκρωσε» η Μυτιλήνη: Υποδέχτηκαν τον Τσίπρα με κλειστά τα μαγαζιά και έρημη πόλη

Κατηγορία IFTTT στις   Μαΐου 03, 2018  | 

Πόλη φάντασμα θυμίζει η Μυτιλήνη σήμερα από νωρίς το πρωί. 

Τα πάντα είναι κλειστά αφού με αυτόν τον τρόπο διάλεξαν να υποδεχτούν οι κάτοικοι του νησιού τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος σήμερα επισκέπτεται την πόλη τους.

Επιχειρήσεις και καταστήματα κατέβασαν ρολά σε ένδειξη διαμαρτυρίας ενώ στην συγκεκριμένη πρωτοβουλία συμμετείχαν ακόμη και οι μεγάλες εμπορικές αλυσίδες.

ΑΠΕ ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Οι επιχειρηματίες είχαν προαναγγείλει πως θα «υποδεχθούν» τον πρωθυπουργό με κατεβασμένα ρολά και οι φωτογραφίες αποτυπώνουν την σημερινή εικόνα.

Κάτοικοι και φορείς της Λέσβου ζητούν άμεση αποσυμφόρηση από τον μεγάλο αριθμό προσφύγων και μεταναστών, αλλά και η διατήρηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ.

ΑΠΕ ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Πάντως εκτός από τα κλειστά καταστήματα, οι κάτοικοι ετοιμάζονται και για πιο έντονη διαμαρτυρία με συγκέντρωση την ώρα της ομιλίας του Πρωθυπουργού στο 14ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση η οποία θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα στο Αίθριο της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου.

Τα αστυνομικά μέτρα θα είναι πάντως δρακόντεια και ο Αλέξης Τσίπρας θα είναι σε κλοιό σφιχτής περιφρούρησης.

ΑΠΕ ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥΑΠΕ ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥΑΠΕ ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥΑΠΕ ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥΑΠΕ ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥIntimenewsIntimenews


from STROUMFAKI.GR https://ift.tt/2HM2mkY
via IFTTT