"Ακύρωσε τον γάμο πριν είναι αργά" - Ο ετεροθαλής αδελφός της Μέγκαν έστειλε γράμμα στον Χάρι « Legemou

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


"Ακύρωσε τον γάμο πριν είναι αργά" - Ο ετεροθαλής αδελφός της Μέγκαν έστειλε γράμμα στον Χάρι

Κατηγορία IFTTT στις   Μαΐου 03, 2018  | 

«Θάβει» τη μέλλουσα νύφη και προειδοποιεί τον γαμπρό

Γράμμα στον πρίγκιπα Χάρι με το οποίο τον συμβουλεύει να ακυρώσει το γάμο του πριν να είναι αργά έστειλε ο ετεροθαλής αδελφός της Μέγκαν Μαρκλ.

Ο μεγαλύτερος αδελφός της ηθοποιού, Τόμας Μαρκλ, επιμένει ότι η Μέγκαν είναι μια «ρηχή και μπερδεμένη γυναίκα που θα γελοιοποιήσει τον πρίγκιπα αλλά και την βασιλική οικογένεια».

Ο Τόμας δεν είναι καλεσμένος στο γάμο της χρονιάς και δεν έχει τις καλύτερες σχέσεις με τη νύφη.

Το γράμμα, το οποίο δημοσίευσε το περιοδικό In Touch αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Όσο περνάει ο καιρός και πλησιάζει ο βασιλικός γάμος, γίνεται περισσότερο ξεκάθαρο ότι αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος στην ιστορία των βασιλικών γάμων. Η Μέγκαν Μαρκλ είναι προφανές ότι δεν είναι η σωστή γυναίκα για εσάς. Δεν βλέπετε την αληθινή Μέγκαν, την οποία βλέπει πλέον όλος ο κόσμος. Η προσπάθειά της να υποδυθεί την πριγκίπισσα, όπως μια ηθοποιός του Χόλιγουντ κάτω από τον μέσο όρο, έχει κουράσει».

Ο 51χρονος υποστηρίζει ότι ο πατέρας τους χρεοκόπησε προσπαθώντας να υποστηρίξει οικονομικά την Μέγκαν που ήθελε διακαώς να κάνει καριέρα στην ηθοποιία.

spl1422447_001

«Τι είδος ανθρώπου ξεκινά την καριέρα του χρησιμοποιώντας τον ίδιο του τον πατέρα μέχρι να χρεοκοπήσει και μετά τον ξεχνά με χρέη που οφείλονται κυρίως σε εκείνη;» γράφει και συνεχίζει: «Και όταν είναι ώρα να τον ξεπληρώσει, ξεχνά τον ίδιο της τον πατέρα, σαν να μην τον ήξερε ποτέ. Είναι προφανές ότι με τη μικρή φήμη που της έδωσε το Χόλιγουντ, πήραν τα μυαλά της αέρα».

«Και αποκορύφωμα όλων, ότι δεν καλεί την ίδια της την οικογένεια και αντ'αυτού καλεί εντελώς αγνώστους στον γάμο. Ποιος το κάνει αυτό; Εσύ και η βασιλική οικογένεια πρέπει να βάλετε ένα τέλος σε αυτόν τον ψεύτικο παραμυθένιο γάμο πριν να είναι πολύ αργά. Η Μέγκαν είναι η αδελφή μου. Είναι οικογένεια. Συνεπώς, ότι συμβεί εξαρτάται από την ίδια, είτε επιλέξει να ξεχάσει εμένα ή όλη την οικογένεια, ανεξαρτήτως η οικογένεια πάντα έρχεται πρώτη» καταλήγει.

Παρά τις... προειδοποιήσεις του, το ζευγάρι ετοιμάζεται πυρετωδώς για να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας στις 19 Μαΐου.


from STROUMFAKI.GR https://ift.tt/2HMKzG9
via IFTTT