Ο Τιμολέων θα δώσει όλα τα λεφτά από το Masterchef σε παιδιά με καρκίνο « Legemou

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Ο Τιμολέων θα δώσει όλα τα λεφτά από το Masterchef σε παιδιά με καρκίνο

Κατηγορία IFTTT στις   Μαΐου 05, 2018  | 

Με πληροφορίες από tilestwra.com Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει στον Τιμολέωντα Διαμαντή για το τί έχει αποφασίσει να κάνει τα χρήματα σε περίπτωση που κερδίσει το MasterChef.

Αν ήταν κάποιο άλλο reality όπου οι θεατές έχουν ενεργό ρόλο μέσω ψηφοφορίας, θα μπορούσε να πει κάποιος πως η αποκάλυψη που έκανε εχθες ο Τιμολέων Διαμαντής ήταν για να κερδίσει την… συμπάθειά τους.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο στο MasterChef δεν ισχύει, καθώς τα κριτήρια είναι καθαρά μαγειρικά και οι μόνοι που αποφασίζουν για το μέλλον όσων συμμετέχουν είναι οι τρεις κριτές και ο εκάστοτε καλεσμένος τους.

Οπότε η αποκάλυψη που έκανε χθες, ο ένας εκ των δύο φιναλίστ του τελικού, μόνο μπράβο αξίζει…

Ο Τιμολέων λοιπόν, φανερά συγκινημένος τόνισε οτι σε περίπτωση που κερδίσει, ένα μέρος από το χρηματικό έπαθλο, εκτός από αυτό που θα πάει στην οικογένειά του, θα δοθεί σε οργάνωση που ασχολείται με παιδιά που αντιμετωπίζουν καρκίνο.

Βλέπετε, ο άνθρωπος που μπορεί να φτιάξει πίκλες με 854 διαφορετικούς τρόπους έχει χάσει τον πατέρα του από την συγκεκριμένη αρρώστια και όπως είναι λογικό βλέπει με μία μεγαλύτερη ευαισθησία το συγκεκριμένο θέμα.



from STROUMFAKI.GR https://ift.tt/2jxWmOc
via IFTTT