Σκύλος αποχαιρετά τον αγαπημένο του ιδιοκτήτη – Το βίντεο συγκινεί « Legemou

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σκύλος αποχαιρετά τον αγαπημένο του ιδιοκτήτη – Το βίντεο συγκινεί

Κατηγορία IFTTT στις   Ιουνίου 09, 2018  | 

Σκύλος εκφράζει με τον δικό του τρόπο το τελευταίο αντίο στον πολυαγαπημένο του ιδιοκτήτη που άφησε την τελευταία του πνοή. Δείτε το συγκινητικό βίντεο.
Ο 33χρονος Ryan Jessen άφησε την τελευταία του πνοή από εγκεφαλική αιμορραγία σε νοσοκομείο της Αμερικής, αφήνοντας πίσω την οικογένειά του, τους φίλους που λάτρευε αλλά και τον σκύλο του που έζησαν μαζί τα τελευταία περίπου δέκα χρόνια της ζωής του.

Η οικογένεια του ήξερε ότι ο Ryan υπεραγαπούσε τον σκύλο του και έτσι ζήτησε από το νοσοκομείο αν μπορεί να τον φέρει εκεί για να τον αποχαιρετήσει με τον δικό του τρόπο. Τελικά, οι υπεύθυνοι το δέχτηκαν και ο τετράποδος φίλος καρδιάς του Ryan έφτασε στο νοσοκομείο αντικρίζοντας τον ιδιοκτήτη του στο κρεβάτι του νοσοκομείου.

Η θλίψη του είναι μεγάλη και φαίνεται από τον τρόπο που κινείται στο χώρο. Τον μυρίζει, συνειδητοποιεί ότι έφυγε από τη ζωή, ανασαίνει γρήγορα και αρχίζει να δακρύζει.

Η αδερφή του Ryan, Michelle δηλώνει: «Ο αδερφός μου ήταν πολύ κοντά με τον σκύλο του. Έκαναν τα πάντα μαζί και τα τελευταία χρόνια ήταν το μόνο πράγμα που του έφτιαχνε το κέφι. Για αυτό, θέλαμε να τον φέρουμε στο νοσοκομείο και να αποχαιρετήσει με αυτόν τον τρόπο το αφεντικό του που πάνω από όλα ήταν ο φίλος του, ο άνθρωπός του».

Τα όργανα του 33χρονου έγιναν δωρεά σε άτομα που τα είχαν ανάγκη. Ο σκύλος ζει πλέον με την αδερφή του Ryan. 

Δείτε το βίντεο:


newsit.gr


from inews 365 https://ift.tt/2sL0FdK
via IFTTT