Τροχαία παίρνει πινακίδες από οδηγούς που οδηγούν στη ΛΕΑ της Κορίνθου-Αθηνών « Legemou

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Τροχαία παίρνει πινακίδες από οδηγούς που οδηγούν στη ΛΕΑ της Κορίνθου-Αθηνών

Κατηγορία IFTTT στις   Ιουνίου 12, 2018  | 


Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη! Αυτό είναι το σλόγκαν που ταιριάζει στην χθεσινή «έφοδο» των δυνάμεων της Τροχαίας Εθνικών Οδών στους οδηγούς που κινούνταν στη Λ.Ε.Α.. 

Πόσες φορές έχετε βρεθεί μπολιτιαρισμένοι ή έστω σε κίνηση με χαμηλές ταχύτητες σε κάποιον αυτοκινητόδρομο και βλέπετε τους «εξυπνάκηδες» να σας προσπερνούν από τη Λ.Ε.Α. (Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης) και μάλιστα με υψηλές ταχύτητες; Αυτό το φαινόμενο, που κυριαρχεί στους ελληνικούς δρόμους εδώ και δεκαετίες, είναι χαρακτηριστικό δείγμα έλλειψης οδηγικής παιδείας η οποία μαστίζει την ήδη ταλαιπωρημένη κοινωνία μας.


Οι δικαιολογίες πολλές και γνωστές: «Για 200 μέτρα τι πειράζει;», «Δεν πάω συνέχεια από τη Λ.Ε.Α. μωρέ, απλά όλοι πάνε αριστερά και προσπερνάω καμιά φορά από `κει» και άλλα τέτοια, όπως επίσης και η κλασική ελληνική νοοτροπία του ότι ποτέ δεν θα συμβεί κάτι σε εμάς για να χρειαστούμε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τη Λ.Ε.Α.. Επίσης, το πρόβλημα εκτείνεται και στη μη επιβολή κυρώσεων από τις Αρχές για τη συγκεκριμένη παράβαση.

O χρήστης του Twitter που δημοσίευσε την φωτογραφία σχολίασε: Το βλέπω πρώτη φορά στη ζωή μου, ελπίζω όχι και τελευταία.


Εντούτοις, η αρχή για την αλλαγή αυτής της κατάστασης ξεκίνησε χθες από τη Νέα Εθνική Οδό Κορίνθου-Αθηνών, όπου οι τροχονομικές Αρχές «ξήλωσαν» πινακίδες από αρκετά αυτοκίνητα που κινούνταν στη Λ.Ε.Α.. Η φωτογραφία έρχεται από χρήστη του Twitter που περνούσε από το σημείο τη στιγμή που οι δυνάμεις της Τροχαίας βρίσκονταν εν δράσει και φαίνεται ξεκάθαρα ότι βρίσκονται σταματημένα ήδη τέσσερα αυτοκίνητα, ενώ επιχειρούν 2 περιπολικά και ένα ανακριτικό van.


from inews 365 https://ift.tt/2LK4Qha
via IFTTT